15-årige Magnus Larsen fra Strøby på kontrakt hos HB Køge

Category: Klubber, Ungdom - Elite 41 0

Årgang 97 spilleren, Magnus Haslund Larsen, der har fået sin fodboldopdragelse hos AIK 65 Strøby Fodbold, har pæn succes for tiden. Udover debut på U16-Landsholdet, så har han nu tegnet en 3-årig kontrakt med det lokale divisionsflagskib HB Køge.

Midtbanespilleren skrev under på kontrakten ved en seance i forbindelse med sæsonpremiere i 1. Division mod Vejle-Kolding.

På HB Køge hjemmesiden skriver man bl.a herom:
Magnus Haslund Larsen kom til Herfølge Boldklub fra Netværksklubben AIK 65 Strøby, der i gennem tiderne har fostret masser af talentfulde spillere til moderklubberne bag HB Køge.
Herfra fortsatte udviklingen, og øget træningsmængde, samt stort medbragt talent har sikret Magnus en plads på U16-landsholdet.

Nu er Magnus Haslund Larsen som årgang 97 spiller i HB Køge regi, og her har han allerede imponeret omkring U17 ligamandskabet, hvor træner Carit Falch har Magnus på holdet.

“Det er virkelig glædeligt at vi har kunne lave en aftale med Magnus. Magnus har alle de kvaliteter som skal til for at blive topspiller. Han er hurtig, god på bolden og klog. Og så er han en fantastisk fyr udenfor banen med begge ben solidt plantet i jorden og med en super indstilling til sin fodbold. Han er en fornøjelse at arbejde med og der skal også lyde en stor ros til dem som har arbejdet med ham i Herfølge og Strøby gennem årene. Han bliver spændende at følge”, udtaler HB Køge’s U17-træner Carit Falch.

Magnus tager det helt roligt
Selv tager den unge Strøbyknægt, den megen virak omkring hans person helt roligt:
“Jeg skal bare koncentrere mig om den daglige træning, og den træning som jeg får her er rigtig god”, sagde han inden han skrev under på en kontrakt, der foreløbligt løber frem til 2015.

 

Related Articles

Add Comment