2. Divisionsholdet HIK sendte HB Køge ud

Category: Senior - Elite 3 0

Ren “Knock Out” til HB Køge af HIK fra 2. Division, der sendte svanerne ud af årets pokalturnering. Den sportslige krise er dermed atter tilbage for fuld blus hos HB Køge.

HIK overraskede i pokalturneringen, onsdag aften, og sendte HB Køge ud af pokalturneringen med 3-2 sejr, og er dermed klar til 1/8-finalerne.

HB Køge har haft en forfærdelig start på 1. divisionssæsonen, men i de to seneste kampe er det blevet til sejre, og nedturen syntes at være vendt.
Onsdag aften vendte krisen dog tilbage, da det blev det til et grumt nederlag i pokalturneringen til et 2. Divisionshold.

 

HB Køge indhentet to gange
Det blev nemlig det undertippedes hjemmehold, der løb med sejren på trods af at have været bagud to gange i kampen. HB Køge åbnede kampen med en hovedstødsscoring af Lars Brøgger, men HIK svarede igen få minutter senere ved Delphin Tshiembe. Inden den halve time bragte Anders Kaagh så gæsterne på 2-1 på endnu et hovedstød.

Men kort efter pausen fik HIK igen udlignet, da Mathias Thrane udnyttede et forsvarskiks fra HB Køge. Og med kort tid tilbage af kampen sikrede Casper Offenberg så HIK sejren med målet til 3-2.

Dermed er 2. divisionsholdet HIK klar til 1/8-finalerne i pokalturneringen, mens HB Køge og cheftræner Per Frandsen igen må vende blikket ind ad, og jagte en sejr på udebane mod AB på søndag.

 

Delvis Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment