20. år med fodboldskole hos Ejby IF

Ejby Stadion har igen i år dannet ramme om DBU Fodboldskole.

Det er man ikke uvant med i Ejby IF. Det er nemlig 20. gang, at klubben var vært ved den populære skole.

Det blev belønnet med et besøg fra DBU – repræsenteret ved Gustav Norup (tv), der på billedet overrækker jubilæumsdiplomet til klubbens sportschef Jan B. Larsen, skoleleder Dan Andersen og træner Gert Strømvig.

Ejby IF har igen i år oplevet en stor lokal opbakning omkring fodboldskolen. Således har Lions Club Skovbo, SuperBrugsen og Netto i Bjæverskov, GuldBageren i Lille Skensved og Kiwi i Ejby vist sig positive og på forskellig vis sponsoreret fodboldskolen.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Det kan godt være at det er nemt at holde med de store hold i de største ligaer, men helt ærligt – er det dem, du tager på stadion for at se hver uge, når du selv bor i provinsen?

3 tips til hurtigere restitution

3 tips til hurtigere restitution

Ved du, hvordan du får friske muskler igen efter en god omgang fodboldtræning? Du ved nok, at det er restitution, der skal til. Det vil altså sige, at musklerne skal have tid og ro til at hvile, så de kan genopbygge sig. Ved du så også, hvordan du får restitutionen til at gå lidt hurtigere?

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Det er fedt at spille fodbold. Der er noget helt specielt over at kunne føre bolden op ad banen i samlet flok som et hold og spille sig til en sejr. Det kan dog også være en hård omgang at skulle spille en hel fodboldkamp. Du skal nemlig ikke bare kunne sparke til en bold.

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier