20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

dommer400

Et skub i brystet med begge hænder på en fodbold-dommer, så dommer-remedierne som fløjte, kort og kuglepen, røg rundt i luften, blev onsdag 2. april takseret til 20 dages fængsel. Dermed stadfæstede Vestre Landsret byrettens dom fra 21. november sidste år.

En serie 5 fodboldkamp i maj 2013 udviklede sig så voldsomt, at en 27-årig angriber må 20 dage i fængsel for det.

Der var mange vidner, og alle havde oplevet en forskellig udgave af, hvad der rent faktisk skete, men faktum er, at den 27-årige selv indrømmede, at han havde skubbet dommeren i brystet med begge hænder.
“Det var ikke hårdt, men nærmest et lille puf”, sagde den 27-årige i retten.

Den udlægning var fodbold-dommeren bestemt ikke enig i:
“Det var et hårdt skub med knytnæver, og han kom løbende ind i mig. Der blev ikke mærker efter det, og jeg har ikke været øm overhovedet. Men jeg er ikke af de mindste, og der skal da noget til, før jeg taber, hvad jeg har i hænderne”, fortalte kampens fodbold-dommer til retten.

Voldsepisoden skete efter at dommeren havde givet den 27-årige det gule kort for, hvad fodbolddommeren betegnede, en hensynsløs tackling.

Den 27-årige var mildest talt ikke tilfreds med serveringen af ‘ostemaden’, og han brokkede sig højlydt til dommeren, som præsenterede ham for det røde kort, da han blev skubbet.

Herefter tog flere af hans holdkammerater hånd om ham og fik ham til at forlade banen.

DBU har reageret med en disciplinærstraf på karantæne i syv måneder til den 27-årige.

Anklager Irene Richter Thyssen pointerer at vold på en fodboldbane som udgangspunkt normalt vil koste 20 dages ubetinget fængsel når/hvis episoden meldes til politiet.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Næstved afviste Kinesiske investorer

Næstved afviste Kinesiske investorer

To store kinesiske virksomheder har via danske agenter i to omgange indenfor det sidste halve års tid forsøgt at købe sig til magten i Næstved Boldklub. Det klare mål har i begge tilfælde været at købe sig ind i den sydsjællandske 2. divisionsklub, men selv om klubejer Peter Birk Pedersen i første omgang modtog henvendelserne

Uffe Holm bliver sponsor for Rishøjs næstbedste

Uffe Holm bliver sponsor for Rishøjs næstbedste

Den kendte komiker og entertainer Uffe Holm, der er født og opvokset i Solrød, går nu ind i sportens verden. Rishøj Boldklub har meddelt at Uffe Holm, fra efterårs-sæsonens start, bliver ny sponsor for klubbens næstbedste seniorhold, der spiller i serie 2. “Vi har i Rishøj Boldklub indgået en aftale med Uffe Holm om at

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan få fatale konserkvenser for mange fodboldspillere. En af dem, der måske må sige helt farvel til fodbolden, såfremt de nye kontrakter bliver en realitet, er HB Køge spilleren Anders Nielsen. “Jeg brænder for fodbold. Men der er grænser for, hvor dårlige forhold jeg kan spille under. En forringelse af mine vilkår, vil

Ny turneringsstruktur for 2. Division og DS

Ny turneringsstruktur for 2. Division og DS

DBUs bestyrelse har besluttet en ny turneringsstruktur for 2. Division og Danmarkserien fra 2015/16 sæsonen.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier