3 gode tips til en bedre kamp i stuen

Category: Nyheder 28

Dyrere og dyrere tv-pakker gør, at flere og flere vælger at streame fodboldkampe fra nettet. Det er ikke nødvendigvis en ærgerlig udvikling, for det betyder for dig som forbruger, at kvaliteten af kampene stiger. Det er i dag muligt at streame stort set alle fodboldkampe fra alle ligaer i HD-kvalitet, og du kan dermed være sikker på ikke at gå glip af ét eneste frispark. Det betyder dog ikke, at du ikke kan løfte oplevelsen til et endnu højere niveau. Men hvordan gør man lige det, og hvad skal der egentlig styr på, for at du kan servere en stadion-lignende oplevelse for kammeraterne – hjemme fra stuen? Du får tre gode tips lige her.

Få styr på lyden

En rigtig stadion-oplevelse fås først og fremmest i stemningen fra tribunen, så hvad kan være mere vigtigt – foruden et godt signal – end god lyd? Det er af afgørende betydning for en kvalitetsoplevelse i stuen, at lyden spiller, så sofaen nærmer sig et stadionsæde. Sørg derfor for at have investeret lidt kroner i et godt højtalersystem, og sørg for, at de hænger taktisk smart i rummet, så lyden bliver fordelt ordentligt.

En god tommelfingerregel til et godt lydsystem er, at du ikke skal kunne høre, hvor lyden kommer fra. Ikke fordi lyden er for høj, men fordi lyden er af så god kvalitet, at den bliver fordelt ud i rummet med en passende mængde bas og tone. Køber du et godt system, vil du med garanti med det samme opleve en stor forskel fra dine almindelige tv- eller computerhøjtalere.

Hvad skal I se bold på?

Foruden lyden er det naturligvis vigtigt, at skærmen, der ses bold på, kan vise hvert et græsstrå. Der er ikke meget ved at se en fodboldkamp, hvis bolden alligevel er firkantet, fordi skærmen ikke kan trække kvaliteten af dit stream. Derfor skal du ikke kun kaste alle dine penge efter lyden, men også sørge for at spare lidt op, så der er råd til en ordentlig skærm. Men hvor skal du egentlig se hen for at finde sådan en?

Et godt bud er at se mod den markedsførende producent af computerskærme, nemlig Dell, som i dag er en fusion af syv virksomheder. Uden at gøre det for teknisk betyder det blot for dig som forbruger, at du er ualmindelig godt dækket ind, lige fra hardware til software. Dell skærme er kort sagt en oplagt løsning til en god fodboldkamp.

Blæs formatet op

Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for at gøre fodboldoplevelsen endnu mere virkelighedstro ved at gøre skærmen endnu større, end den computerskærm du lige nu har kig på. Har du en stor, hvid væg et sted i dit hjem, kan en projektor hurtigt være en god investering, og kombinerer du dén med lyden, har du stort set en autentisk stadionoplevelse – lige i din stue. Det er noget, kammeraterne sent vil glemme, men vær varsom med teknikken, for det ender med, at du skal være vært for alle fodboldkampene fremover.

God kamp!

Related Articles