30 års karantæne til baneløber

Hollandsk baneløber

AZ Alkmaar-keeper Esteban Alvarado går til angreb på baneløberen.

Ajax Amsterdam stanger en lang karantæne ud til den tilskuer, der angreb AZ Alkmaars målmand i en pokalkamp.

“Du bliver ikke lukket ind til vores hjemmekampe i de næste 30 år.”
Sådan lyder beskeden fra Ajax Amsterdam til den tilskuer, der onsdag aften gik til angreb på AZ Alkmaars målmand Esteban Alvarado i forbindelse med en pokalkamp mellem de to hollandske klubber.

Ajax Amsterdam havde på forhånd lovet en hård straf til den 19-årige baneløber, der var skyld i, at kampen måtte afblæses, da AZ-spillerne frygtede for deres sikkerhed.

AZ-målmand Esteban Alvarado fra Costa Rica ville ikke finde sig i angrebet fra baneløberen og hævnede sig ved at sparke igen.

 

Frygtede for sikkerheden
Det fik målmanden et rødt kort for af dommeren, og i den efterfølgende tumult valgte udeholdets træner, Gert Jan Verbeek, at kommandere sine spillere ned i omklædningsrummet.

AZ-spillerne ville ikke spille videre af frygt for deres sikkerhed. Det betød, at dommeren måtte afbryde kampen efter 37 minutter på et tidspunkt, hvor værterne fra Ajax førte med 1-0.

Toon Gebrands, direktør for AZ, har udtalt, at klubben vil acceptere hvilken som helst beslutning, det hollandske fodboldforbund tager i forhold til kampen.

 

Kilde: Ekstrabladet.dk

 

Related Articles

Add Comment