30 års karantæne til baneløber

Hollandsk baneløber

AZ Alkmaar-keeper Esteban Alvarado går til angreb på baneløberen.

Ajax Amsterdam stanger en lang karantæne ud til den tilskuer, der angreb AZ Alkmaars målmand i en pokalkamp.

“Du bliver ikke lukket ind til vores hjemmekampe i de næste 30 år.”
Sådan lyder beskeden fra Ajax Amsterdam til den tilskuer, der onsdag aften gik til angreb på AZ Alkmaars målmand Esteban Alvarado i forbindelse med en pokalkamp mellem de to hollandske klubber.

Ajax Amsterdam havde på forhånd lovet en hård straf til den 19-årige baneløber, der var skyld i, at kampen måtte afblæses, da AZ-spillerne frygtede for deres sikkerhed.

AZ-målmand Esteban Alvarado fra Costa Rica ville ikke finde sig i angrebet fra baneløberen og hævnede sig ved at sparke igen.

 

Frygtede for sikkerheden
Det fik målmanden et rødt kort for af dommeren, og i den efterfølgende tumult valgte udeholdets træner, Gert Jan Verbeek, at kommandere sine spillere ned i omklædningsrummet.

AZ-spillerne ville ikke spille videre af frygt for deres sikkerhed. Det betød, at dommeren måtte afbryde kampen efter 37 minutter på et tidspunkt, hvor værterne fra Ajax førte med 1-0.

Toon Gebrands, direktør for AZ, har udtalt, at klubben vil acceptere hvilken som helst beslutning, det hollandske fodboldforbund tager i forhold til kampen.

 

Kilde: Ekstrabladet.dk

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Information om Superligaen

Information om Superligaen

3F Superliga er det danske mesterskab i fodbold. Her kæmper Danmarks 12 bedste hold mod hinanden for trofæet og titlen. Ligaen har eksisteret siden 90’erne og har fra første sæson, år efter år fået massevis af danske fodboldfans på tribunerne landet over, eller klistret til skærme i stuerne, i bussen, hemmeligt under bordet til barnedåb

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier