Greve sejrede 4-0 i første test

Category: Senior - Elite 1 0

Greve´s Danmarksseriehold spillede tirsdag aften den første af tre træningskampe forud for sæsonstarten den 11/8 i Nakskov.

Den stod på hjemmebane mod det nyoprykkede Danmarksseriehold fra FA 2000.

Uden på nogen måde at have imponeret gik Greve til pausen med en føring på 1-0 på et mål scoret af hjemvendte Dennis Thorvardarson.

Efter pausen blev der skruet op for både tempo og Grevedominans og indskiftede Christian Larsson fandt de aldrig ud af at stække i Frederiksbergforsvaret og han blev oplægger til et par af målene efter pausen, der blev scoret af Rasmus Vibe (foto), Christian Rasmussen og Morten Nielsen.

Derudover tillod Morten Nielsen sig at brænde et straffespark begået mod ham selv.

Traditionen tro var en del stamspillere fortsat på ferie, men deres pladser blev fyldt ud af et par  nyoprykkede fra U-19holdet… Anders Sørensen og Jonas Skov fra 2.holdet… hjemvendte Dennis Thorvardarson fra FB… forsvarsspilleren Oliver Lund fra FB, samt Svebølles topscorer, den tidligere FC Vestsjælland og Næstvedangriber Rasmus Vibe (foto), der på mystisk vis er blevet kasseret i sin tidligere klub Svebølle fra 2.division.

Om Lund og Vibe blot er på gennemgang eller der er lavet aftaler med dem skal være usagt.

Greve spiller næste træningskamp på lørdag på hjemmebane, hvor Vanløse´s nedrykkere fra 2.division kommer forbi kl. 11.00

Related Articles

Add Comment