45 gode minutter var ikke nok for Strøby (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 5 0

Serie 3: AIK 65 Strøby tog lørdag imod Store Heddinge i et lokalopgør i serie 3. Trods en total dominans i kampens første 45 minutter, så var dette altså ikke nok for hjemmeholdet, der totalt tabte momentum efter pausen.

 

Allerede efter syv minutters spil var det den tidligere fuldtidsprofessionelle hos Lyngby, Ronnie Hansen, der bragte AIK 65 Strøby fortjent i front.
På dette tidlige tidspunkt i kampen havde hjemmeholdet allerede haft adskellige nærgående forsøg mod Store Heddinges målramme. Og den totale Strøby-dominans fortsatte halvlegen ud, dog uden yderligere scoringer, selvom Strøby var yderst tæt på i en situation få minutter før pausen.

 

Som dag og nat
Efter pausen var der tilsyneladende ikke mere luft i hjemmeholdets spillere, og nu var det pludselig Store Heddinge, der sad massivt på spil og chancer. Og gæsterne var altså bedre end Strøby til at udnytte mulighederne foran mål, fordi 2. halvleg bød på to scoringer. Begge til gæsterne. Først efter 3 minutter ved Mikkel Jensen, og afgørelsen midtvejs i 2. halvleg ved Nicholaj Frimann.
Trods et massivt Strøbypres i slutfasen, så lykkedes det ikke hjemmeholdet at få udlignet. Lokalopgøret i Strøby endte dermed med en sejr på 2-1 til gæsterne fra Store Heddinge.

 

WebTV
Se højdepunkter og kommentarer fra opgøret i vores WebTV sektion, eller følg det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-aik-65-stroby-st-heddinge-serie-3

 

 

Related Articles

Add Comment