70-årige Ole Røtting har dømt fodbold i fem årtier

Ole Røtting, der med afslutningen af denne sæson har 50 års jubilæum som fodbolddommer på de danske fodboldbaner, kunne 14. November fejre 70 års fødselsdag.

Som den første dommer i den Sjællandske fodboldhistorie kan 70-årige Ole Røtting fejre 50 års jubilæum som fodbolddommer under DBU Sjælland (tidl. SBU).

7. april 1963 bestod Ole Røtting dommer eksamen. Censorer var de legendariske Carl Frederik Jørgensen og Svend Maes.
Lige siden har Røtting dømt fodboldkampe i DBU regi, og han er ‘still going strong’.

 

Ligger ikke fløjten på hylden
Ole Røtting, der nu gennem fem årtier har dømt mere end 5000 fodboldkampe, har absolut ingen planer om at lægge dommerfløjten på hylden.

“Nej for pokker. Hvad skulle jeg dog få tiden til at gå med. Det ville blive ‘tomt’ pludselig at stoppe med ikke at skulle afsted og have en hyggelig halvanden time på grønsværen. Det er også med til at holde en i gang og i god form. Foreløbigt fortsætter jeg så længe helbredet tillader det”, fastslår Ole Røtting.

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

Et skub i brystet med begge hænder på en fodbold-dommer, så dommer-remedierne som fløjte, kort og kuglepen, røg rundt i luften, blev onsdag 2. april takseret til 20 dages fængsel. Dermed stadfæstede Vestre Landsret byrettens dom fra 21. november sidste år. En serie 5 fodboldkamp i maj 2013 udviklede sig så voldsomt, at en 27-årig angriber

Brøndby glemte dommeren

Brøndby glemte dommeren

To af Brøndbys trænere måtte lege linjedomere, fordi klubben havde glemt at bestille dommere til sommerens  sidste træningskamp. Spillere og pressefolk undrede sig, da Brøndbys målmandstræner, Jan Hoffmann, og den fysiske træner Aron Thode hver tog et linjedommerflag og stillede sig op på sidelinjerne for at agere linjedommere til søndagens træningskamp mod Flota Swinoujscie.

Dommerne fløjter igen

Dommerne fløjter igen

De danske fodbolddommere under DFU finder nu atter fløjten frem og er klar til at dømme fodbold, efter at DBU og DFU kom til enighed på et dialogmøde fredag aften. Dermed er sæsonopstarten reddet for det danske bredde-fodboldfolk. Sent fredag aften tikkede meddelserne ind om at den verserende dommerstrejke afblæses med øjebliklig varsel. DBU og

DBU invitere nu DFU til dialog

DBU invitere nu DFU til dialog

DBU har inviteret Danmarks Fodbolddommer Union til dialog i den kommende weekend. Formålet med mødet er redegøre for de tanker DBU gør sig omkring struktureringen af dommerområdet fremover.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier