80 år i Køge Boldklub

Category: Alt det andet (Diverse), Klubber 15 0

På Køge Boldklubs ordinære generalforsamling 31. Januar 2013, kunne klubbens formand Chris Hvid Hansen, i forlængelse af bestyrelsens beretning, overrække intet mindre end en 80 års medlemsnål til Gunnar ‘Mona’ Olsen.

Gunnar Olsen har gennem sine mange årtier som medlem af klubben dels været aktiv spiller i ungdomsårene og som senior og Old Boys. Da støvlerne var lagt på hylden helligede han sig jobbet som holdleder og medlem af klubbens holdudvalg. Det er blevet til mange hundrede kampe som holdleder på sidelinjen i de forskellige seniorrækker. Selv klubbens divisionshold har haft fornøjelsen af Gunnar Olsens assistance, når der var afbud fra en af de faste holdledere på klubbens førstehold.

Nu, hvor han med raske skridt nærmer sig sin 89 års fødselsdag, er Gunnar Olsen et trofast medlem af klubbens berømmelige “kaffehold” der mødes hver formiddag og drøfter verdenssituationen, samt det lige så kendte “Snurre Snup”-hold, der mødes hver søndag formiddag til et par timers hygge i klublokalerne.

Der var taktfaste klapsalver, da Gunnar Olsen torsdag aften modtog sin nål som det synlige bevis på 80 års tro medlemsskab af klubben.

 

Gunnar Olsen er én af de ganske få i dansk fodbold der har oplevet at modtage en nål for 80 års medlemsskab af sin klub. Ikke mange opnår denne milepæl.

Udover Gunnar Olsen var der også medlemsnåle til Bent Sommer, Claus Larsen og Louise Jacobsen for 25 års medlemsskab, Ernst Petersen, Hans Peter Skovager og René Unger fik alle nål for 50 års medlemsskab, Erik Svendsen og Peter Smollerup for 60 år.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk
Foto: JCJ / Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment