9-årige Mikkel trænede med landsholdet

Mandag 3. september blev en helt særlig dag i Mikkel Bjerring Harpelundes liv: Den dag trænede han nemlig med fodboldlandsholdet

 

“Det troede jeg bare slet ikke på. Jeg troede faktisk, min mor lavede fis med mig.”
Niårige Mikkel Bjerring Harpelunde flækker i et smil fra øre til øre.
Ud af flere tusinde fodboldglade børn, der i sommerferien deltog i en af DBU’s fodboldskoler, var han en af de 16 heldige, der vandt lodtrækningen om at få lov til at træne med fodboldlandsholdet.

 

Mødte fodboldidolerne
Mandag 3. september drog Mikkel derfor med sin onkel, der er lige så fodboldbegejstret som han selv, til Helsingør, hvor landsholdet havde tjekket ind på Hotel Marienlyst.
Her fik Mikkel lov at møde sine fodboldidoler, der skulle spille deres første træningskamp til VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet.

“Vi blev delt op i hold og på mit hold trænede vi med Jores Okure, Nicolai Jørgensen, Anderas Cornelius og Kasper Schmeichel,” fortæller Mikkel, der selv for det meste står på mål, men i træningskampen også var ude og lure nogle boldtricks af.

 

Scorede på Schmeichel
“Jeg scorede to gange på Kasper Schmeichel, og det lykkedes mig at snuppe bolden fra Andreas Cornelius”, forklarer Mikkel med fodboldrunde øjne.

“Jeg er mest fan af Stefan Andersen, fordi han er en supergod målmand, og ellers kan jeg rigtig godt lide Christian Eriksen.”

Mikkels egne fremtidsdrømme har allerede længe handlet om fodbold.
“Jeg har spillet fodbold, siden jeg var fem år gammel og jeg synes, det er rigtig sjovt. Jeg kan virkelig godt lide at vinde. Når jeg bliver stor, vil jeg være målmand og professionel fodboldspiller.”

 

Kilde: Lokalavisen.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Det kan godt være at det er nemt at holde med de store hold i de største ligaer, men helt ærligt – er det dem, du tager på stadion for at se hver uge, når du selv bor i provinsen?

3 tips til hurtigere restitution

3 tips til hurtigere restitution

Ved du, hvordan du får friske muskler igen efter en god omgang fodboldtræning? Du ved nok, at det er restitution, der skal til. Det vil altså sige, at musklerne skal have tid og ro til at hvile, så de kan genopbygge sig. Ved du så også, hvordan du får restitutionen til at gå lidt hurtigere?

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Det er fedt at spille fodbold. Der er noget helt specielt over at kunne føre bolden op ad banen i samlet flok som et hold og spille sig til en sejr. Det kan dog også være en hård omgang at skulle spille en hel fodboldkamp. Du skal nemlig ikke bare kunne sparke til en bold.

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier