9-årige Mikkel trænede med landsholdet

Category: Træning & Sundhed, Ungdom - Diverse 10 0

Mandag 3. september blev en helt særlig dag i Mikkel Bjerring Harpelundes liv: Den dag trænede han nemlig med fodboldlandsholdet

 

“Det troede jeg bare slet ikke på. Jeg troede faktisk, min mor lavede fis med mig.”
Niårige Mikkel Bjerring Harpelunde flækker i et smil fra øre til øre.
Ud af flere tusinde fodboldglade børn, der i sommerferien deltog i en af DBU’s fodboldskoler, var han en af de 16 heldige, der vandt lodtrækningen om at få lov til at træne med fodboldlandsholdet.

 

Mødte fodboldidolerne
Mandag 3. september drog Mikkel derfor med sin onkel, der er lige så fodboldbegejstret som han selv, til Helsingør, hvor landsholdet havde tjekket ind på Hotel Marienlyst.
Her fik Mikkel lov at møde sine fodboldidoler, der skulle spille deres første træningskamp til VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet.

“Vi blev delt op i hold og på mit hold trænede vi med Jores Okure, Nicolai Jørgensen, Anderas Cornelius og Kasper Schmeichel,” fortæller Mikkel, der selv for det meste står på mål, men i træningskampen også var ude og lure nogle boldtricks af.

 

Scorede på Schmeichel
“Jeg scorede to gange på Kasper Schmeichel, og det lykkedes mig at snuppe bolden fra Andreas Cornelius”, forklarer Mikkel med fodboldrunde øjne.

“Jeg er mest fan af Stefan Andersen, fordi han er en supergod målmand, og ellers kan jeg rigtig godt lide Christian Eriksen.”

Mikkels egne fremtidsdrømme har allerede længe handlet om fodbold.
“Jeg har spillet fodbold, siden jeg var fem år gammel og jeg synes, det er rigtig sjovt. Jeg kan virkelig godt lide at vinde. Når jeg bliver stor, vil jeg være målmand og professionel fodboldspiller.”

 

Kilde: Lokalavisen.dk

Related Articles

Add Comment