AIK 65 Strøby vandt “Champions League for kids”

Det blev de unge friske drenge fra AIK 65 Strøby’s årgang 2004, der strøg helt til tops i “Champions League for Kids” turneringen i 7-mands fodbold.

Turneringen startede tilbage i marts måned med 12 hold i A-rækken, som blev vundet af Brøndby IF, og ikke færre end 32 hold i B-rækken som altså blev vundet af AIk 65 Strøby.

“Holdene blev delt op i indledende – lokale – puljer á 4 hold hvorfra de to bedste gik videre til første knockoutrunde. Herfra gik de 8 vindere videre til anden knockout runde hvorfra de fire vindere kvalificerede sig til “Final 4″-stævnet på Køge Stadion Grundlovsdag”, fortæller Henrik Petersen fra Køge Boldklubs årgang 2004 afdeling, som stod bag turneringen.

Turneringen var søsat ud fra at årgang 2004 ikke før til efteråret kan indgå i turneringer under DBU Sjælland (SBU).

I finalestævnet for B-rækken i Køge mødtes AIK 65 Strøby mod Køge og Vallensbæk IF mod Espergærde IF i de to semifinaler. Kampe der blev vundet af henholdsvis AIK 65 og Vallensbæk.
I kampen om 3. & 4. pladsen vandt Espergærde over Køge mens AIK 65 Strøby løb af med sejren i finalen ved at besejre Vallensbæk IF efter straffesparkskonkurrence. Alle kampe gik over 2 x 25 minutter.

Finalestævnet havde samlet rigtigt mange tilskuere og fra alle sider er turneringen blevet rost i høje toner.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger nye spillere til U16 Drengeholdet. Karise IK Fodbold søger drenge fra årgang 1999 der har lyst til at spille fodbold hvor det tages seriøst, men stadig har plads til det sociale, fritidsarbejde og kærester. Karise IK Fodbold tilbyder udfordrende og udviklende træning.

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

For andet år i træk har Rødvig G&I’s 04-årgang kvalificeret sig til landsmesterskaberne i indefodbold. Den talentfulde årgang fra den sydstevnske klub spillede kvalifikationsstævne i Toksværd, hvor de gjorde rent bord med fire sejre i fire kampe.

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Karise IK´s seje fodboldpiger har vundet deres række med 6 sejre og 2 uafgjorte kampe. Karise, en lille landsby på sjælland med cirka 2.200 indbyggere, byder de store klubber op til dans.

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

U14 Drengene fra Bjæverskov havde efter en flot Pokalturnering kvalificeret sig til årets finale, der blev afholdt i Superliga-rammerne på Farum Park. Finalen endte med sejr til Mørkøv IF, mens drengene fra Bjæverskov fik de flotte sølvmedaljer. Trods nederlag på 3-0 i finalen til Mørkøv IF, så kunne en flok stolte drenge fra Bjæverskov alligevel

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier