AIK 65 Strøby ydede Ejby modstand

Category: Senior - Bredde 8 0

Det holdt hårdt for Ejby IF Fodbold i lørdagens hjemmekamp mod
bundproppen i serie 2 AIK 65 Strøby. Med et tidligt mål til AIK 65 Strøby efter bare 40 sekunders spil, fik det noget trængte bundhold lidt ekstra energi på dagen.

Først da uret nærmede sig de 90 minutter scorede Ejby IF Fodbold sejrsmålet til 2-1. Resultatet må dog siges at være fuldt fortjent da Ejby IF Fodbold sad på kampen fra start til slut.

Ejby IF Fodbolds udlignende mål til 1-1 blev scoret af Joakim Holm på et skud fra kanten af feltet. AIK Målmanden halvklarer skudet, men bolden har fart nok til at trille i mål alligevel.

Ejby IF Fodbold presser derfra kraftigt på for at få de tre point, og flere chancer burde være spillet til endnu større chancer og bedre afslutninger. Men sejrsmålet måtte vente på sig, selv om opbakningen fra de fremmødte tilskuere absolut ikke manglede.

Da uret nærmer sig de 90 minutter er det nogle meget trætte AIK 65 Strøby spillere der løber rundt på banen, og Ejby IF Fodbold har flere store muligheder for en scoring til sejr.
Til sidst ender en bold også hos Mikkel Jensen som slår en perfekt aflevering ind til Joachim Jensen som inde i feltet får lagt bolden i mål til 2-1.
Det store pres Ejby IF Fodbold fik lagt på AIK 65 Strøby kampen igennem giver fortjent udbytte i form af tre point.

Ejby IF Fodbold holder sig dermed i top 4 med syv point op til Faxe BK på tredjepladsen. Og netop Faxe BK kommer på besøg i Ejby lørdag 5. maj, når opvisningsbanen igen lægger rammen om en hjemmekamp på det hyggelige Ejby Stadion.

 

Kilde: Ejby Fodbold, Jan B. Larsen 

Related Articles

Add Comment