AIK-fonden driver Strøbyhallen fra 2013

Hen over efteråret har Stevns Kommune sammen med en række foreninger i Strøbyområdet arbejdet på at etablere en driftsaftale, sådan at en erhvervsdrivende fond kan drive Strøbyhallen fra 1. januar 2013.

Foreningerne i området har stiftet AIK-fonden, og den er nu klar til at stå for driften af Strøbyhallen til gavn for de 1.200 brugere af hallen.

“Jeg glæder mig over, at det nu er lykkedes at få en aftale på plads, så AIK-fonden får mulighed for at skabe en ny dynamik i Strøbyhallen. Det er spændende både for kommunen og for den nyetablerede AIK-fond at afprøve den organisationsmodel, som DGI præsenterede for os i foråret. Der er tale om en pionérordning, idet vi ikke er bekendte med, at andre kommuner har etableret den samme model”, siger borgmester Poul Arne Nielsen.

Aftalen med AIK-fonden om drift af Strøbyhallen sikrer i øvrigt, at Stevns Kommune fortsat får dækket sit behov for lokaler til skoler, institutioner og folkeoplysende foreninger.
Kommunalbestyrelsen i 2012 sendte tre forskellige modeller for drift af idrætshallerne i høring i foreningerne i kommunen.

De tre modeller var “Stevnsmodellen” – kommunal drift, men med udvidede beføjelser til bestyrelsen, “DGI-modellen” (en erhvervsdrivende fond driver idrætshal på selvejelignende vilkår) og så helt almindelig kommunal drift, som det vi kender i dag.

I Hårlev var foreningerne rigtig godt tilfredse med den eksisterende ordning og ønskede ingen ændringer. I Store Heddinge var det kun en enkelt forening, der ønskede at ændre på driftsformen, og derfor blev beslutningen at drive hallen i Store Heddinge sammen med den nye svømmehal, som helt almindelig kommunal drift.

I Strøbyområdet ønskede hovedparten af foreningerne at afprøve “DGI-modellen”.

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier