Anders Clausen: Vi skal rykke op

Category: Senior - Elite 8 0

Bomberen Anders Clausen er overbevist om, at Næstved rykker op denne sæson. Han kan ikke se, hvem der skal forhindre det, selvom han tager hatten af for FC Helsingørs arbejde.

Næstved ligger med helt i toppen af 2. division Øst efter 20 point i de første otte kampe. Det har kun FC Helsingør gjort bedre med 22 point. Og bundrutinerede Anders Clausen fremhæver da også Helsingør som den hårdeste konkurrent. “Men Næver skal op i år”, siger angriberen.

“Vi skal rykke op i år. Det ser ud til, at Helsingør vil byde op til dans, og det skal de have lov til. Jeg er sikker på, at vi i sidste ende tager dem, også over de to kampe mod dem. Set over hele sæsonen skal vi være bedre end dem, og det tror jeg også, vi er. Vi har haft en målsætning fra start af, som hedder 1. division, og det går vi stadig benhårdt efter”, siger Anders Clausen til bold.dk og fortsætter:

“De mistede tre rigtig store profiler i sommerpausen (Kasper Kristensen, Jonas Kallehauge og Jonathan Nielsen, red.), men der er andre, der har taget over, og det må man tage hatten af for. De lægger sig ikke ned uden kamp.”

“Men jeg synes hele tiden, vi udvikler os og har et godt spilkoncept, som vi holder. Og det forsvar, vi har stablet på benene, det står bundsolidt. Vi har haft lidt problemer med at putte den ind i den anden ende, men når det kommer, så kan jeg sgu ikke se, hvem der kan forhindre os i at rykke op”, siger Anders Clausen selvsikkert.

Han fremhæver Mikkel Rygaard og Kristoffer Munksgaard som nøglespillere i bestræbelserne på at komme op i 1. division.

“Kristoffer har udviklet sig helt vildt meget det sidste stykke tid. Han skal bare lige bygge det sidste på, og det er at begynde at lave nogle flere mål. Nu ligger han på den der 10’er-rolle, og det gør han rigtig godt”, roser Anders Clausen og fortsætter:

“Han er god til at finde mellemrummene og finde medspillerne. Men han mangler lige at putte det sidste på og lave mål. Når det kommer, er han en meget tæt på at være komplet. Han er den sammen med Mikkel Rygaard, som vi skal prøve at sætte i scene, fordi han kan noget på egen hånd. Han er sgu en vigtig spiller for os”, siger Anders Clausen.

35-årige Anders Clausen har indtil videre kun scoret et enkelt divisionsmål for Næstved denne sæson. Men mod SC Egedal i morgen har han mulighed for at score sit mål nummer 101 for klubben.

Related Articles

Add Comment