Andreas Bak færdig med topfodbold

Category: Senior - Elite 33 0

FC Roskilde Andreas Bak har sparket til sin sidste fodbold.

Den erkendelse er den 24-årige midtbaneslider blevet nødt til at nå frem til, efter han tirsdag var på operationsbordet for at få fjernet de skruer, som han fik indopereret for et år siden efter et ellers forholdsvis “stille uheld” i en træningskamp mod svenske Höllviken.

Her mente lægerne “kun”, at Andreas Bak brækkede sit skinneben og forstuvede sit knæ og efter endt pause og genoptræning var han tilbage på banen i august måned.

Efterårssæsonen blev spillet til ende ikke uden smerter, men dog til ende og på FC Roskildes nylige træningslejr i Tyrkiet var det så meningen, at han endelig ville få lov at give den gas på banerne igen.

Det klarede knæet ikke ret godt, og derfor blev der fluks bestilt tid til dels at få fjernet skruerne fra skinnebenet og tjekket op på knæet.

“Det er noget lort. Det er hele foråret – og hele foråret 2013 og foråret 2014, der er røget. Jeg tror, at det er helt slut”, siger Andreas Bak og forklarer, at lægerne både fandt en meniskskade i knæet – og en meget alvorlig bruskskade.

Sidstnævnte af en karakter, at operationslægerne måtte fjerne brusk fra knæet med henblik på at opbygge mere af slagsen og så operere det ind i knæet igen om seks-otte uger.

“Det er næsten stensikkert, at jeg ikke kommer til at spille fodbold igen. Og i hvert fald ikke på samme niveau. Det er SÅ surt”, siger Andreas Bak.

 

Kilde: sn.dk

 

Related Articles

Add Comment