Atter “hverdag” for Skensved IF

Skensved IF havde satset på at man kunne nå langt i DBU´s pokalturnering i år. I første kamp skulle holdet op imod FK Sydsjælland fra bunden af serie 3, så håbet om videre avancement var til stede. Dog måtte Skensved IF se sig slået 2-0 på 2 mål på straffe. Så derfor sluttede pokaleventyret næsten inden det var begyndt.

 

Lørdagen efter havde Skensved IF så Hellested på besøg og det er en kamp som på alle måde “bare” skal i glemmebogen. Kampen blev tabt med 6-2 men desværre afbudt af dommeren efter ca 15 min i 2.halveg.

Hvad der ligger til grund for afbrydelsen ønsker klubben ikke at kommenterer, da der stadig kører en sag med Skensved og Hellested på den ene side og så dommeren og DBU Sjælland på den anden side.
Dog må man sige at det er trist at DBU Sjælland ikke kan tage en afgørelsen inden næste runde. Afgørelsen har jo i den grad betydning for hvem som skal rykke op, og det skal jo helst afgøres på banen og ikke på skrivebordet.

Svær opgave i Haslev
I seneste runde var Skensved så på besøg hos Haslev. Haslev kunne med en sejr trække lidt fra i toppen sammen med Svend Gønge, og omvendt havde Skensved IF brug for minimum 1 point for at hænge på i toppen af serie 4A.

Og lad det være sagt med det samme. Haslev var og er bestemt en bedre hold end Skensved og i den grad favorit til at rykke op i serie 3.
Skensved var dog hårdt ramt af afbud, og med 5-6 nye folk kunne det tydeligt ses at der skulle held med hvis der skulle point med hjem.

Og som frygtet kom Skensved også hurtigt bagud med 1-0, men kæmpede bravt videre. Dog blev det desværre også 2-0 inden pausen og så blev det først svært.
I 2.halveg gik pusten dog hurtigt ud af Haslev, og det blev en mere lige kamp.
Skensved havde absolut muligheder for at udligne Haslev`s føring, men omvendt var Haslev stadig farlige når de kom tæt på målet.

Alt ialt må man sige at det var en fortjent sejr til Haslev, som nok er det bedste hold som Skensved IF har mødt indtil videre. Dog kan man ikke lade være med at tænke på hvordan kampen ville være endt, hvis Skensved havde stillet i stærkeste opstilling.

Afgørende kampe i sigte
De næste 2 lørdage venter der nu nogen meget vigtige kampe.
Lørdag d 12/5 kl 14 kommer Ørslev IF på besøg på Skensved stadion, og weekenden efter gælder det så Køge Union på udebane.
Vindes begge kampe er Skensved igen med i toppen af serie 4A.

Klubben håber derfor på stor opbakning både til hjemmekampen mod Ørslev, men absolut også til den svære udekamp på Ellemarkskolen mod Køge Union.

– Indsendt af: Jens Molen, Skensved IF

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier