Auri er en tabertræner

Category: Senior - Elite, Træner 4 0

Ekspert-komentator på TV, Stig Tøfting er yderst kontant i sin vurdering af Brøndbytræner Auri Skarbalius evner som fodboldtræner. Auri bliver stemplet som ‘Tabertræner’ af Tøfting i artikel i Ekstra Bladet.

Stig Tøfting undre sig, ifølge Ekstra Bladet, over hvorfor Brøndby fortsat holder fast i Cheftræner Auri Skarbalius, og Tøfting mener at Brøndby trænger gevaldigt til effekten af en ny Cheftræner.

“Jeg må bare erkende, at Auri som person godt nok er en vindertype, men han er altså ingen vindertræner. Snarere en tabertræner”, udtaler Stig Tøfting i Ekstra Bladet og fortsætter:

“Hårde ord, men det det er altså ikke bare noget, jeg finder på: Brøndby har tabt otte af de ni sidste Superliga-kampe. Af de seneste 15 kampe, de blå-gule har spillet, har de vundet to, spillet to uafgjort og tabt ELLEVE! Og der er tilmed scoret mod Brøndby i alle 15 kampe.”

“Kigger man på Auris samlede træner-regnskab, så fortæller det, at han kun har vundet 12 ud af 71 kampe. Det er altså ikke mange gange, at han har sunget med på sejrssangen i omklædningsrummet, og det kan altså også smitte af på truppen”, lyder det fra Tøfting.

 

Kilde: Ekstra Bladet

 


Related Articles

Add Comment