Auri klar til comeback i dansk fodbold

Category: Senior - Elite, Træner 1 0

Brøndby reddede i sidste sæson livet i Superligaen på sidste spilledag. Træneren var Auri Skarbalius, men han blev smidt på porten ikke mange uger efter, overlevelsen var en realitet.

I dag mener Auri, at han var en succes på vestegnen, når man tænker på, hvor svær en økonomisk situation Brøndby var i.

“Når man ser på, hvor svær en situation, Brøndby var i, da jeg kom til, føler jeg, at jeg lykkedes i Brøndby. Da jeg overtog holdet, lå vi også i bunden. Det var holdets niveau. Og selvom jeg gerne ville udvikle spillerne, blev overlevelsen det vigtigste. Det var et spørgsmål om liv eller død. Der var simpelthen ikke råd til nedrykning”, siger Auri ifølge BT.

Auri Skarbalius vil gerne tilbage i fodboldverdenen og sigter efter et job fra januar.

“I mit næste projekt er det vigtigt, at der er politisk ro. Der skal være et kontinuerligt arbejde med tingene. Min tid i Brøndby bekræfter, at hvis jeg holder fast i den måde, jeg arbejder på, giver det resultater i sidste ende. Jo længere jeg arbejder, jo bedre bliver resultaterne”.

40-årige Auri Skarbalius nåede at stå i spidsen for Brøndby i 53 Superliga-kampe, der kastede 63 point af sig. Som aktiv spillede han 142 kampe i den bedste danske række for selvsamme klub.

 

Related Articles

Add Comment