Auri raser efter ny Brøndby-skuffelse mod SønderjyskE

Category: Senior - Elite 1 0

Det er fortsat mere end økonomien man slås med hos Brøndby. Det sportslige hænger bestemt fortsat heller ikke sammen, og nedrykning til første division er faretruende nær.

Søndag eftermiddag, for tomme tribuner, på Brøndby Stadion kunne Brøndby tage et vigtigt skridt væk fra bundstriden. SønderjyskE var på besøg til et reelt bundopgør og en såkaldt 6 points kamp.
Desværre, for Brøndby, endte opgøret med en 3-0 sejr til gæsterne fra SønderjyskE, der dermed efterlader Brøndby i bundstriden a’ point med Horsens og Silkeborg. To hold skal om lidt over en måned forlade Superligaen.

Brøndbytræner Auri Skarbalius var bestemt ikke glad efter kampen og han var ikke sen til at revse sine spillere for indsatsen:

“Spillerne er voksne mennesker. Jeg ved godt, det er min opgave at gøre dem klar, men jeg bliver aldrig en træner, der motiverer sine spillere. Det er deres arbejde, og det er et luksusarbejde, som de kan nyde samtidigt. At man ikke er klar, er uforståeligt for mig. Det er uacceptabelt og for dårligt”, sagde Auri Skarbalius til bold.dk efter kampen.

Et nyt bundbrag venter Brøndby næste weekend, hvor holdet møder Silkeborg. En kamp som ingen af holdene har råd til at tabe, da taberen af dette opgør syntes yderst sandsynlig som nedrykker.

Related Articles

Add Comment