Auri rygtes færdig i Brøndby

Category: Senior - Elite, Træner 4 0

Ekstra Bladet afslører i dagens avis at U19-træner Thomas Frank bliver ansat på en fire-årig kontrakt. Hvad der sker med Auri, er endnu uvist.

U19-landsholdets træner Thomas Frank bliver ny mand i den varme stol på Vestegnen. Udnævnelsen af den succesrige træner står lige for.

Ifølge Ekstra Bladet ventes Thomas Frank at få en fireårig aftale med Brøndby.

Thomas Frank passer perfekt ind i den model, som Brøndby vil praktisere i de kommende år. Klubben vil fremover satse på talentudvikling, og så skal der kun suppleres med enkelte indkøb til toppen af truppen.

Thomas Frank har ifølge Ekstra Bladets oplysninger et stykke tid været indstillet på at prøve sig selv af i et job på klubplan.

Han har den teoretiske ballast i orden og kommer til Brøndby med den højeste træneruddannelse, pro-licensen. Det store spørgsmål er imidlertid, om han kan få ældre spillere til at blomstre på samme måde som de unge. Hér har Thomas Frank ingen erfaring, da han aldrig har trænet et klubhold på højeste niveau.

Et anden og afgørende udfordring kan blive mediepresset, for i en storklub som Brøndby vil Thomas Frank være i mediernes søgelys fra første arbejdsdag, og sidst, men ikke mindst, vil det være nyt for Thomas Frank at skulle håndtere presset fra ledelse, sponsorer og fans, når resultaterne svigter.

Related Articles

Add Comment