Auri sejrede i debut for Haslev

Category: Senior - Elite 3 0

Haslev trænerskifte i denne uge gav effekt fra første kamp. Den nye træner Auri Skarbalius, der har en fortid, som træner i Superligaen med HB Køge og senest Brøndby, førte sine tropper frem til en flot sejr over Næstveds divisions-reserver i Sjællandsserien.

Haslev lagde allerede i første halvleg en flot grund til den flotte sejr på 5-1. Haslev scorede inden pausen to mål. Det første sat ind af Kasper Christensen, og senere et straffespark sat ind af anfører Peter Nielsen.
Dermed kunne Haslev gå i kabinen med en føring på 2-0 i opgøret på Næstved Stadion.

2. halvleg startede også fint for udeholdet Haslev. Efter godt 11 minutter fik Haslev endnu et straffespark, som Peter Nielsen igen omsatte sikkert. Det gav en god ballast til den sidste halve time.
Næstved havde flere åbne chancer, men Haslev forsvar kæmpede godt, og reddede blandt andet et forsøg helt inde på stregen.
Det pres gav nogle muligheder for Haslev i deres omstillinger, et af dem udnyttede den tilbagevendte Mikkel Madsen til at få en friløber, og score sikkert til 4-0.
Det sluttede ikke her, Frederik Nielsen lavede et flot mål til 5-0, inden det i overtiden lykkedes Næstved at pynte lidt på resultatet.

Så efter tre nederlag på stribe, så fik Haslev et perfekt vendepunkt og en god start med Auri Skarbalius tilbage på trænerbænken.

Sejren bragte Haslev op på ni point midt i rækken. Haslev kan i den kommende weekend opleves hjemme, når de møder FC Lejre.

 

Kilde: Lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment