Auri Skarbalius jagter nyt trænerjob

auri400

Auri Skarbalius fik ikke jobbet som landstræner for Litauen. Den tidligere Brøndby- og HB Køge-træner er nu på jagt efter en ny tjans.

Efter i en årrække at have gjort sig som træner i først Herfølge og HB Køge blev Auri Skarbalius i 2011 udnævnt til cheftræner i Brøndby. Her stoppede han i sommer, mens han i efteråret hjalp til i serieklubben Haslev FC.

I oktober blev Auri så sat i forbindelse med landstrænerjobbet i Litauen. Der var konktakt mellem Auri og det litauiske fodboldforbund, der i december imidlertid udpegede Igoris Pankratjevas som ny mand på posten.

“Det var deres valg. Argumentet var, at han skulle fortsætte den linje, der er lagt. Han var tidligere assistenttræner for landsholdet, og jeg vil gerne sige, at han er en dygtig træner. Så held og lykke til ham”, siger Auri til bold.dk og tilføjer:

“Enhver toptræners drøm er at træne et landshold, og især i sit hjemland, men jeg brænder også meget for at træne i hverdagen, så der ville være et dilemma. Jeg er en ung træner, og en af mine styrker er det daglige arbejde.”

Hvad fremtiden bringer, har Auri Skarbalius ingen anelse om.

“Jeg er åben for alt. Som træner på topniveau må man væbne sig med tålmodighed. Der har været forespørgsler fra forskellige niveauer, men jeg vil gerne et sted hen, hvor man kan arbejde med tingene og videreudvikle dem.”

“De steder, jeg har været, har jeg vist, at jo længere, jeg arbejder med tingene, jo bedre resultater kommer der. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stille krav til mig selv, og skal jeg kunne det, skal jeg også stille krav til mine omgivelser.”

Den 40-årige litauer har prøvet livet i Brøndby, hvor der er stor bevågenhed. Drømmen er fortsat at træne på højt niveau, men mindre kan også gøre det.

“Jeg vil gerne træne på så højt niveau som muligt, men nogle gange kan det være, man skal gå et skridt ned og arbejde sig op igen derfra. Man kan også arbejde ret professionelt på et lavere niveau.”

“Der er større krav og pres på højeste niveau, men der arbejder man også med de bedste spillere og gode set-ups, og og man kan få stor hjælp fra resten af trænerteamet. Det niveau vil jeg selvfølgelig gerne arbejde på”, lyder det fra Auri Skarbalius, der hungrer efter at komme i gang igen.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at dagene er lange nogle gange. Men jeg har en struktureret hverdag og får set en masse træninger og kampe.”

Som spiller stiftede Auri Skarbalius masser af bekendtskab med det litauiske landshold, da han opnåede 65 landskampe.

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier