Auri’s tropper slog Næstved

Category: Senior - Elite 2 0

I en testkamp slog Brøndby lørdag Næstved med 2-1. Sejren er med til at tanke selvtillid frem til den kommende forårssæson, siger træner Auri Skarbalius. 

Brøndby spillede  lørdag  eftermiddag træningskamp mod Næstved fra 1. division i Harboe Hallen. Auris tropper hentede en smal 2-1-sejr, men træneren er ikke tilfreds med skarpheden hos sine spillere. Dog er han tilfreds med, at det lykkedes at skabe chancer til den nytilkomne, hovedstødstærke Simon Makienok.

“Jeg synes, vi starter lidt sløvt i første halvleg. Det er muligt, at vi er lidt trætte efter hård træning i de sidste par uger. Vi får spillet os op og får lidt mere fart i boldomgangen og skaber chancer nok til en større sejr. Jeg savner lidt mere skarphed i de afgørende situationer. Enten i den sidste aflevering eller i afslutningerne, for vi skal score flere mål på det antal chancer, vi skaber i dag”, siger Auri til Brondby.com

“Anden halvleg starter godt, og vi får blandt andet udnyttet Simon Makienoks hovedspil, der er meget tæt på at give mål i tre omgange. Generelt mangler vi dog at være mere direkte i vores opspil”.

“Overordnet set er jeg ok tilfreds med kampen, da vi vinder igen og har styr på det hele vejen igennem. Det er selvfølgelig irriterende, at vi lukker et unødvendigt mål ind til sidst. Det er ikke godt nok, men vi får en sejr igen, og det giver selvtillid”, slutter cheftræner for Brøndby: Auri Skarbalius.

 

Related Articles

Add Comment