Barca og Bayern lurede på unge Larsen fra Køge

Category: Senior - Elite 1 0

Da Søren Larsen var ungdomsspiller i Køge Boldklub, spurgte FC Barcelona og Bayern München interesseret til den talentfulde angriber.

Søren Larsen frister i dag en tilværelse som reserve i AGF, men da han var ungdomsspiller i Køge Boldklub og fast inventar på DBU’s unglandshold, var der fornem interesse for teenageren fra Køge. Rigtig fornem interesse endda.

Således skriver Søren Larsen i sin nye bog: “Kampen – et liv i fodboldens tjeneste”, at både FC Barcelona og Bayern München var interesserede i ham, mens han endnu var ungdomsspiller hos Køge Boldklub.

“Det er enormt motiverende, at der bliver lagt mærke til mig, men jeg tager det stille og roligt. Dog giver det et ordentlig gib i mig, når jeg får at vide, at klubber som Bayern München og sågar mægtige FC Barcelona har ringet og spurgt interesseret til mig eller har forhørt sig om, hvornår jeg igen skal spille. Om disse klubber har været og besigtige mig ved kampene, får jeg aldrig noget at vide om. Det er ikke sådan, at de forskellige scouts står og skilter med, at de repræsenterer enten Barca eller Bayern”, skriver Larsen i sin kommende bog.

Søren Larsen kom dog aldrig til Barcelona eller Bayern München i sine unge år. Han skrev sin første ungdomskontrakt med Køge Boldklub som 16-årig og skiftede senere til Brøndby, Djurgården, Schalke 04, Toulouse, MSV Duisburg, Feyenoord, og i 2011 kom han så til AGF.

Den 31-årige angriber har spillet 20 A-landskampe for Danmark.

Bogen “Kampen – et liv i fodboldens tjeneste” udkommer den 25. oktober.

Kilde: Tipsbladet.dk

 

Related Articles

Add Comment