Bjur & Faxe napper Rishøj-profil

martinjensen400

Duo’en Ole Bjur og John Faxe, henholdsvis Sportschef og Cheftræner hos Fremad Amager, slår fra årsskiftet kløerne i Rishøjs absolut største profil: Martin Jensen, som for blot 2 år siden spillede serie 3 hos Gørslev IF.

Den tidligere Gørslev IF spiller: Martin Jensen, har de seneste to år haft stor succes hos Rishøj i 2. Division, hvor han han udviklet sig til at blive klubbens bedste offensiv-spiller.

Men såfremt man fortsat ønsker at se Martin Jensen i aktion for Rishøj, så skal man snart til at skynde sig ud på det lille stadion på lyngvejen tæt på motorvejsafkørslen i Køge, fordi med udgangen af efterårets sæson har Martin Jensen spillet sit sidste opgør for Rishøj (i denne omgang). Et nyt eventyr venter fra årsskiftet i Fremad Amager, hvor Cheftræner John Faxe og Sportschef Ole Bjur glæder sig til at tilføje Martin’s kvaliteter til det ambitiøse Fremad Amager hold.

“Vi ville gerne have haft Martin tidligere, men det forhindrer reglerne desværre”, udtaler Sportschef Ole Bjur, som har været på udkig efter den rette forstærkning til truppen siden Casper Henningsen valgte at gå tilbage til Brønshøj i slutningen af transfer-vinduet.

“Til gengæld er jeg superglad for at vi har fået en aftale på plads med Martin. Han er en af de allerbedste spillere i 2. Division, og meget stærk offensivt. Martin har været en nøglespiller på Rishøjs hold, som har formået at spille med i toppen de sidste tre sæsoner, og han har haft flere tilbud fra klubber i 1. Division”, siger Ole Bjur.

Martin Jensen kan spille på begge kanter, eller på en af positionerne bag top-angriberen, og fra disse positioner scorede han i sidste sæson 9 mål og lagde op til endnu flere da Rishøj blev nummer 3 i vestkredsen.

“Vi har fået både en målscorer og en oplægger. Han er teknisk dygtig, han tænker og spiller hurtigt og det er præcis hvad vi gerne vil have på vores hold”, slutter Ole Bjur.

 

Serie 3 for to år siden
For blot to år siden løb stortalentet Martin Jensen rundt i Gørslev IF og spillede Serie 3, hvor de andre serie 3 mandskabers forsvarer må have været noget nær rundtosset når Martin Jensen tog sine berømte dribleture og oftes afsluttede disse med at sende bolden i kassen (gerne fra en eller anden helt umulig vinkel).

Efter sommerpausen 2012 blev Martin ensen så præsenteret som ny mand hos Rishøj i 2. Division, og nu tager han altså til årsskiftet et skridt videre til konkurenterne i 2. Division, der helt sikkert har sigtekornet indstilet på oprykning til 1. Division (NordicBet Liga’en).

Se eller gense Lokalbold.dk’s snak med Martin Jensen, da han i 2012 skiftede til Rishøj BK fra Gørslev IF.
Du finder klippet i vores nye WebTV Sektion.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier