Blovstrød IF er startet på forberedelserne til efteråret 2012

Category: Klubber, Senior - Bredde, top nyheder 1 0

Den nordsjællandske by Blovstrøds fodboldhold er begyndt på optakten til efteråret 2012. I spidsen for serie3 holdet står den tidligere HIK-, AB-, Lyngby-, Barnsley- (og andre klubber i Danmark og udlandet) spiller Kim Christensen. Allerede den 4. august står den nye træner foran sin træner debut mod lokalrivalerne fra Brødeskov i en træningskamp.

Blovstrød havde allerede inden sommerferien søgt efter trænere som har spillet på topniveau og havde lyst til at blive spillende træner for serie3 klubben. Dette har klubben haft succes med tidligere og dermed prøve lykken igen.

Kim havde i forvejen en drøm om at blive træner en dag. Så klub og kommende spillende træner mødtes. Parterne har nu indgået en aftale. Kim’s højre hånd bliver Steen Jørgensen som har været målmandstræner i mange år. Kim og Steen kender hinanden i forvejen og et godt par mener klubben.

Kim har mange og ideer han vil prøve af på serie3 holdet fra Nordsjælland. Samt han har savnet livet i og omkring en amatørklub. At kunne give noget af sin rutine videre og føle alle de mange frivillige omkring holdet.

Kims første kamp er en venskabskamp mod serierivalerne fra Brødeskov den 4. august. Blot 5 dage efter møder de Frederiksværk i det nye trænerteams første hjemmekamp på Blovstrød Stadion. Den første rigtige prøve teamet kommer til at stå for er når holdet skal spille seriepokalkamp mod Brødeskov 2.

Den 18. august skal teamet så spille sæsonpremiere i serie3 mod Snekkersten IF.

 

Kilde http://www.blovstrod-if.dk

Related Articles

Add Comment