Blovstrød IF er startet på forberedelserne til efteråret 2012

Den nordsjællandske by Blovstrøds fodboldhold er begyndt på optakten til efteråret 2012. I spidsen for serie3 holdet står den tidligere HIK-, AB-, Lyngby-, Barnsley- (og andre klubber i Danmark og udlandet) spiller Kim Christensen. Allerede den 4. august står den nye træner foran sin træner debut mod lokalrivalerne fra Brødeskov i en træningskamp.

Blovstrød havde allerede inden sommerferien søgt efter trænere som har spillet på topniveau og havde lyst til at blive spillende træner for serie3 klubben. Dette har klubben haft succes med tidligere og dermed prøve lykken igen.

Kim havde i forvejen en drøm om at blive træner en dag. Så klub og kommende spillende træner mødtes. Parterne har nu indgået en aftale. Kim’s højre hånd bliver Steen Jørgensen som har været målmandstræner i mange år. Kim og Steen kender hinanden i forvejen og et godt par mener klubben.

Kim har mange og ideer han vil prøve af på serie3 holdet fra Nordsjælland. Samt han har savnet livet i og omkring en amatørklub. At kunne give noget af sin rutine videre og føle alle de mange frivillige omkring holdet.

Kims første kamp er en venskabskamp mod serierivalerne fra Brødeskov den 4. august. Blot 5 dage efter møder de Frederiksværk i det nye trænerteams første hjemmekamp på Blovstrød Stadion. Den første rigtige prøve teamet kommer til at stå for er når holdet skal spille seriepokalkamp mod Brødeskov 2.

Den 18. august skal teamet så spille sæsonpremiere i serie3 mod Snekkersten IF.

 

Kilde http://www.blovstrod-if.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Temperaturen stiger på lokalbold og e-sport

Temperaturen stiger på lokalbold og e-sport

Når bolden ruller kan alting ske. Det er et faktum, som gælder på alle niveauer, og derfor kan lokalbold (fodbold) i serie 3 være lige så medrivende som en Premier League kamp på Old Trafford. Derfor elsker vi fodbold. The beautiful game. Denne artikel tager et kig på, hvad der gør lokalbolden til noget særligt.

Sådan kommer du i gang med online betting

Sådan kommer du i gang med online betting

Der er i dag flere og flere, der ser de mange gode muligheder, som der gør sig gældende, når det kommer til online betting. Her er der nemlig tale om en form for indtægt, som ikke kræver meget af den enkelte. Det handler blot om at have en hobby og på den måde få det

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier