Bo storm er endnu engang skadet

Category: Senior - Elite 2 0

Bo storm har ikke haft den store succes siden sit skifte fra HB Køge til Sønderjyske, han er løbet ind i den ene skade efter den anden, og derfor kun været med i 6 kampe i efteråret.

SønderjyskE har haft et skuffende efterår i Superligaen, hvor Haderslev-klubben i øjeblikket indtager sidstepladsen i tabellen. Og skuffende har det også været for klubbens offensive spiller Bo Storm, der har døjet med en del skader, siden sit skifte til SønderjyskE i sommer.

Bo storm var ellers kommet tilbage efter en skade i akillessenen, men nu må den tidligere HB Køge spiller igen sidde ude med en skade. Midtbanespilleren har fået en skade i den samme sene.

“Det er ikke min gamle skade, der er vendt tilbage. Denne sidder højere oppe, og vi mener, at det er kommet i forbindelse med FC Nordsjælland- kampen, hvor vi trænede på kunstgræs”, siger Bo Storm til klubbens hjemmeside.

“Det er svært at sætte ord på det. Det er desværre meget symbolsk for min start i SønderjyskE, og når jeg får muligheden for at vise mig frem, så skal jeg tilbage og træne fysisk grundet en ny skade. Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvor længe jeg er ude.”

Bo Storm har spillet seks kampe for SønderjyskE siden skiftet fra HB Køge i sommer.

Related Articles

Add Comment