Borup fightede sig til det ene point

Der var bestemt dramatik for alle pengene da Borup sæsondebuterede som oprykker i serie 3 på udebane mod Boeslunde. Udvist målmand, redning på straffe og et megaflot saksespark der gav mål, er blot et par af overskrifterne fra opgøret.

Trods en god start på udebaneopgøret i Boeslunde af Borup, så meldte problemerne sig for alvor efter 17 minutters spil, da dommer Denis Buric dømte straffespark til hjemmeholdet og samtidig udviste Borup-keeper Andreas Mikkelsen i 10 minutter med gult kort for forseelsen.
Men Mikkel Nyenstad, der istedet måtte trække i målmandshandskerne, præsterede hvad der på Borup IF’s hjemmeside betegnes som: En rigtig flot redning, på det efterfølgende straffespark.

Det sidste kvarter inden pausen er det hjemmeholdet Boeslunde, der har overtaget i kampen, og inden pausefløjtet lykkedes det da også hjemmeholdet at bringe sig i front med 1-0.

Borup IF rejser sig dog fint i 2. halvleg (efter en “lille” peptalk i pausen af træner Lars Fogde) og får fortjent også reduceret.
Hurtigt sammenspil på kanten resulterer i et godt indlæg, som ender i føderne på Thomas Jensen der på fornemmeste vis saksesparker bolden fra kanten af feltet ind i netmaskerne – oven i købet via overliggeren.
Et sandt drømmemål, der atter bragte balance i regnskabet.

Trods ny Borup-dominans, er det alligevel hjemmeholdet, der atter kommer på scoringstavlen igen. En retur sparkes sikkert i kassen, og ganske ufortjent er Boeslunde atter i front.

En sand slutspurt i jagten på point fra Borup IF’s side giver dog bonus i kampens slutfase, hvor anfører Michael Mouritsen med sit hovedstød på hjørnespark udlignede flot og fortjent til kampens resultat 2-2.

“Det er sku’ god moral det her”, udbrød Cheftræner Lars Fogde da slutfløjtet løb.
Han udtrykte også tilfredshed efter kampen

“Vi viser i dag at vi godt kan være med i serie 3”, forlyder det fra Borup-træneren.

 

Læs evt. hele kampreferatet på Borup IF’s egen hjemmeside: Borup IF

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier