Borup fightede sig til det ene point

Category: Senior - Bredde 4 0

Der var bestemt dramatik for alle pengene da Borup sæsondebuterede som oprykker i serie 3 på udebane mod Boeslunde. Udvist målmand, redning på straffe og et megaflot saksespark der gav mål, er blot et par af overskrifterne fra opgøret.

Trods en god start på udebaneopgøret i Boeslunde af Borup, så meldte problemerne sig for alvor efter 17 minutters spil, da dommer Denis Buric dømte straffespark til hjemmeholdet og samtidig udviste Borup-keeper Andreas Mikkelsen i 10 minutter med gult kort for forseelsen.
Men Mikkel Nyenstad, der istedet måtte trække i målmandshandskerne, præsterede hvad der på Borup IF’s hjemmeside betegnes som: En rigtig flot redning, på det efterfølgende straffespark.

Det sidste kvarter inden pausen er det hjemmeholdet Boeslunde, der har overtaget i kampen, og inden pausefløjtet lykkedes det da også hjemmeholdet at bringe sig i front med 1-0.

Borup IF rejser sig dog fint i 2. halvleg (efter en “lille” peptalk i pausen af træner Lars Fogde) og får fortjent også reduceret.
Hurtigt sammenspil på kanten resulterer i et godt indlæg, som ender i føderne på Thomas Jensen der på fornemmeste vis saksesparker bolden fra kanten af feltet ind i netmaskerne – oven i købet via overliggeren.
Et sandt drømmemål, der atter bragte balance i regnskabet.

Trods ny Borup-dominans, er det alligevel hjemmeholdet, der atter kommer på scoringstavlen igen. En retur sparkes sikkert i kassen, og ganske ufortjent er Boeslunde atter i front.

En sand slutspurt i jagten på point fra Borup IF’s side giver dog bonus i kampens slutfase, hvor anfører Michael Mouritsen med sit hovedstød på hjørnespark udlignede flot og fortjent til kampens resultat 2-2.

“Det er sku’ god moral det her”, udbrød Cheftræner Lars Fogde da slutfløjtet løb.
Han udtrykte også tilfredshed efter kampen

“Vi viser i dag at vi godt kan være med i serie 3”, forlyder det fra Borup-træneren.

 

Læs evt. hele kampreferatet på Borup IF’s egen hjemmeside: Borup IF

Related Articles

Add Comment