Borup IF Senior blev Sjællandsmestre i indefodbold

Borup IF’s herre senior, der til dagligt udendørs spiller i serie 4, havde efter de indledende runder i DBU sjællands inde-fodbold, kvalificeret sig til finalestævnet i A-rækken.

Borup havde endda ‘hjemmebanefordel’, da finalestævnet var sat til afvikling i Borup Hallen.
Udover Borup IF, så havde finalestævnet deltagelse af AC Hillerød, FC Hvidovre og Gørslev IF, der alle havde kvalificeret sig til finalestævnet via de indledende runder.

Borup IF lagde ud med at spille uafgjort 3-3 mod AC Hillerød. En kamp som træner Lars Fogde mente burde være vundet, men nu var holdet da (trods alt) i gang.
Næste opgør var mod FC Hvidovre, og her udviste Borup langt bedre takter. En sikker sejr på 5-1 blev kørt i hus.

 

Lokalopgør i ren guld-finale
Dermed var der lagt op til ren finale om Sjællandsmesterskabs-titlen i det sidste opgør mod de lokale rivaler fra Gørslev IF, der faktisk kunne nøjes med et uafgjort resultat for at tage titlen med hjem til Gørslev.
Det skulle vise sig at blive en særdeles spændende finale, der bølgede frem og tilbage, men med Borup i front helt til det sidste.
Med blot 10 sekunder tilbage af opgøret, er Borup IF i front med 4-3, men begår frispark og får hele to mand udvist, således at der skal spilles 2 mod 4 i de sidste sekunder – Og det kunne nok være at det var noget der fik adrealinen en ekstra tak i vejret i Borup Hallen denne søndag.
Men trods hårdt pres fra Gørslev, så lykkedes de de to tilbageværende Borup-spillere (Mads Jacobsen og Michael Mouritsen) dygtigt, og lidt heldigt, at holde skansen – Og dermed sikre Borup IF titlen som Sjællandsmestre i Indefodbold.

 

Følgende spillere har været med i at spille mesterskabet til Borup IF:
Mads Skjaldgaard, Mads Jacobsen, Mathias Petersen, Michael Mouritsen, Mikkel Nyenstad, Andreas Mikkelsen, Frederik Rose og Patrick Bøhm.

 

Cheftræner i Borup IF, Lars Fogde, udtaler i forbindelse med den nyerhvervede SM-titel:
“Vi håber at mesterskabet er startskuddet på en sæson, hvor 1. holdet lykkedes med en oprykning til serie 3, da dette er vores klare målsætning”, fortæller Lars Fogde, der iøvrigt fortæller at træningen til forårets sæson allerede er opstartet i Borup IF, og at nye spillere skal være velkommen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

Køge BK arrangerer Hugo’s Cup 2013 i Køge-hallerne

Køge BK arrangerer Hugo’s Cup 2013 i Køge-hallerne

For tredje år i træk er Køge Boldklubs Senior-afdeling arrangør af Hugo’s Cup 2013, der er et traditionelt indefodbold-stævne med bander. Stævnet er kun for seniorer og har pæne penge-premiere. Tilmelding af hold er fortsat muligt. Køge Boldklubs Senior-afdeling i samarbejde med Hugo’s Vinkælder i Køge, inviterer nu for tredje år i træk til nytårs

Indefodbold-triumf og 20.000 kr til lokale Rishøj-drenge

Indefodbold-triumf og 20.000 kr til lokale Rishøj-drenge

MD Rustfri, med primært lokale Rishøj-drenge på holdet, tog lørdag 7. december sig af førstepladsen i et af landets store indestævner: Bygma Cup i Grenaa. Stort set alle de største indehold på den danske scene var repræsenteret i det store prestigefyldte indestævne i Grenaa, hvor 1. præmien lyder på hele 20.000 danske kroner.

Legendernes kamp (WebTV)

Legendernes kamp (WebTV)

Søndag den 26. maj arrangerede HB Køge familiesøndag på SEAS NVE Park med masser underholdning og masser af fodbold, heriblandt: Legendernes kamp, et opgør mellem Herfølges danske mestre fra 2000 mod Køges Superligahold fra 2002. De fremmødte tilskuere fik sig en livlig og underholdende kamp, hvor de gamle kæmper bestemt ikke havde glemt hvordan der

Lellinges old boys fik en flot sejr i Tyrkiet

Lellinges old boys fik en flot sejr i Tyrkiet

Lellinges IFs Old Boys, som ligger nummer 1 i den hjemlige turnering, har i den forløbne uge været på træningslejr i Antalya i Tyrkiet. Formen blev pudset af i fantastiske omgivelser på Hotel Titanic, hvor større klubber som HB Køge, Brøndby IF, Randers FC, Esbjerg fB m.fl. normalt slår sine folder.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier