Borup IF Senior blev Sjællandsmestre i indefodbold

Category: Senior - Diverse 27 0

Borup IF’s herre senior, der til dagligt udendørs spiller i serie 4, havde efter de indledende runder i DBU sjællands inde-fodbold, kvalificeret sig til finalestævnet i A-rækken.

Borup havde endda ‘hjemmebanefordel’, da finalestævnet var sat til afvikling i Borup Hallen.
Udover Borup IF, så havde finalestævnet deltagelse af AC Hillerød, FC Hvidovre og Gørslev IF, der alle havde kvalificeret sig til finalestævnet via de indledende runder.

Borup IF lagde ud med at spille uafgjort 3-3 mod AC Hillerød. En kamp som træner Lars Fogde mente burde være vundet, men nu var holdet da (trods alt) i gang.
Næste opgør var mod FC Hvidovre, og her udviste Borup langt bedre takter. En sikker sejr på 5-1 blev kørt i hus.

 

Lokalopgør i ren guld-finale
Dermed var der lagt op til ren finale om Sjællandsmesterskabs-titlen i det sidste opgør mod de lokale rivaler fra Gørslev IF, der faktisk kunne nøjes med et uafgjort resultat for at tage titlen med hjem til Gørslev.
Det skulle vise sig at blive en særdeles spændende finale, der bølgede frem og tilbage, men med Borup i front helt til det sidste.
Med blot 10 sekunder tilbage af opgøret, er Borup IF i front med 4-3, men begår frispark og får hele to mand udvist, således at der skal spilles 2 mod 4 i de sidste sekunder – Og det kunne nok være at det var noget der fik adrealinen en ekstra tak i vejret i Borup Hallen denne søndag.
Men trods hårdt pres fra Gørslev, så lykkedes de de to tilbageværende Borup-spillere (Mads Jacobsen og Michael Mouritsen) dygtigt, og lidt heldigt, at holde skansen – Og dermed sikre Borup IF titlen som Sjællandsmestre i Indefodbold.

 

Følgende spillere har været med i at spille mesterskabet til Borup IF:
Mads Skjaldgaard, Mads Jacobsen, Mathias Petersen, Michael Mouritsen, Mikkel Nyenstad, Andreas Mikkelsen, Frederik Rose og Patrick Bøhm.

 

Cheftræner i Borup IF, Lars Fogde, udtaler i forbindelse med den nyerhvervede SM-titel:
“Vi håber at mesterskabet er startskuddet på en sæson, hvor 1. holdet lykkedes med en oprykning til serie 3, da dette er vores klare målsætning”, fortæller Lars Fogde, der iøvrigt fortæller at træningen til forårets sæson allerede er opstartet i Borup IF, og at nye spillere skal være velkommen.

 

Related Articles

Add Comment