Borup skal prøve kræfter med Serie 3

Category: Senior - Bredde 2 0

10 sejre i 13 kampe og en flot førsteplads for Borup IF’s herresenior og dermed oprykning til serie 3. Nu skal Cheftræner Lars Fogde og hans trup forsøge at fortsætte succesen fra det flotte forår.

Glade Borup-spillere iført deres “oprykningstrøjer”. Nu gælder det Serie 3

 

Borup IF senior-afdeling har startet træning op for kommende sæson, og træner mandage og onsdage kl. 19:00. Nye spillere er velkommen, forlyder det fra Borup IF.

Cheftræner Lars Fogde fortæller om oprykningen til serie 3:
“Vi har båret frugt af at have en næsten uændret trup de sidste par år, og har formået at bygge på holdet hele tiden. Nu er vi i serie 3 og spillerne skal nu bevise at de vil og kan blive i Serie 3. Det kræver en øget træningsindsats, da det jo netop er på træningsbanen at sejre grundlægges”, fortæller Lars Fogde med et stort smil på læben.

Borup har serie 3 premiere 17. August på udebane mod Boeslunde, der i seneste sæson endte midt i tabellen af serie 3. Dermed kan denne kamp give et fint fingerpeg om Borup IF’s muligheder i den nye række.

“Vores målsætning er at overleve i Serie 3, og gerne med en pæn midterplacering til følge”, fortæller Cheftræneren.

Udover holdet i serie 3 har Borup IF også en herresenior hold i serie 6, og der er altid plads til flere spillere i afdelingen, forlyder det fra Borup IF.

Lokalbold.dk vil i sæsonen 2013/2014 løbende følge Borup IF’s hold i serie 3.

 

 

Related Articles

Add Comment