Borup skal tilbage til de bedre serie-rækker

Category: Senior - Bredde 7 0

Borup skal op i rækkerne igen, fastslår Borup IF’s cheftræner Lars Fogde i et interview med Lokalbold. I denne sæson spiller Borup IF’s bedste herrer i serie 4, men Cheftræneren ser gerne en oprykning allerede til sommer.

I forbindelse med den forestående sæsonstart har Lokalbold.dk har haft en snak med Lars Fogde, der er Cheftræner hos Borup IF, Serie 4.

 

Hvordan er formen i truppen?
“Formen er rigtig god. Dog mangler vi boldtræning, da vi ikke har haft rådighed på kunstgræs. Vi har dog formået at vise god grundform i træningskampene.”

Har I fået tilgang eller har I mistet spillere i vinterpausen? Virker truppen styrket eller svækket?
“Truppen er styrket i forhold til efteråret, da vi har rykket vores årgang 96 op i seniorafdelingen. Nogle af disse unge vil være med til at presse resten af truppen til at præstere hver gang.”

“Tilgang af 2 nye: Mads Brogaard som er vendt tilbage igen efter at været væk i efteråret, og som bestemt er en styrkelse af truppen, Mads er angriber med stor styrke i mand til mand situationerne og meget målfarlig”.
“Alexander Jørgensen Fra Jyllinge, hvor han har spillet serie 2. Alex, som er forsvar/midtbane-spiller, er stor og stærk, men samtidig hurtig med et godt overblik og erfaring fra serie 2. Jeg forventer Alex bliver en stor gevinst for holdet.”

Hvad er jeres forventninger og målsætninger for sæsonen?
“Målsætningen er at vi skal rykke op i serie 3 i år, samt at vi skal have vores 2. hold ordenligt op at køre.”

Hvem er Jeres første modstander og hvor vigtig er den kamp?
“Vetterslev-Høm hjemme, som vi også mødte i efteråret på udebane og kun fik 2-2 mod. Det er meget vigtigt at komme godt fra start. Der er 4 til 5 tophold, som jeg ser det, i vores pulje, så der er ikke råd til at sætte point til på hjemmebanen”.

Har I skader, karantæner, ferier eller andet der gør at I stiller svækket op, eller kan I stille i stærkeste opstilling?
“Vores Anfører Michael Mouritsen er desværre skadet for tiden med ledbåndene i skulderen, og det bliver en kamp med tiden om han når at blive klar. Derfor en fordel for os at turneringen blev udsat en uge. Det vil være en svækkelse af holdet at undvære ham. Derudover lidt småskader her og der, men som vi dog forventer er klar når sæsonen indledes”.

Hvor og hvornår spiller I første kamp?
“Borup Stadion, Lørdag 13 April kl.15.00 mod Vetterslev-høm.”

 

Relateret Links:
Holdets stilling/pulje
Seneste artikel på Lokalbold om Borup IF
Seneste WebtTV klip om Borup IF

 

Læs Også:
Duften af Divisionsfodbold i Ringsted
Herfølge satser på oprykning

 

Related Articles

Add Comment