Brøndby ordnede Ejby i Serie 1

Category: Senior - Bredde 14 0

mortenytte400bCifrene lyver måske en lille smule, men faktum er at Brøndby fik sat Ejby til vægs med en 6-2 sejr i søndagens Serie 1 opgør på Brøndbys bane 1, i en kamp hvor gæsterne fra Ejby IF Fodbold bestemt ikke var heldige med hverken dommerkendelser eller tilfældighedernes udfald.

Den tidligere Køge BK spiller Morten ‘Ytte’ Olsen er i denne sæson skiftet til Brøndby, hvor han nu frister tilværelsen på klubbens serie 1 hold. Desværre har Morten ‘Ytte’ været ramt af en lyskenskade, der har holdt ham en del ude på det seneste, hvorfor han først fik debut i Brøndbytrøjen i søndagens opgør på Brøndby IF’s flotte hjemmebane.

‘Ytte’ har leveret Lokalbold.dk et fint referat af søndagens serie 1 opgør, hvor Ejby IF Fodbold gæstede Brøndby, hvorfra gæsterne måtte drage hjem med et “lidt for stort” 6-2 nederlag i bagagen.

 

Det hele startede noget rodet, hvor de første 20 til 25 minutter er uden de helt store chancer, dog tilspiller Ejby sig et godt hug på stolpen.
1. halvlegs sidste 20 minutter får hjemmeholdet overtaget i kampen og presser på. Inde i halvlegens overtid giver presset bonus for Brøndby, da gæsterne fra Ejby presses til et selvmål.

Efter 10 minutters spil af 2. halvleg, dømmes der et straffespark til Brøndby (der måske aldrig skulle have været dømt, erkender Morten Ytte Olsen). Ejby får, ved samme lejlighed, tildelt et gult kort (en ti-munutters udvisning) og så bliver der scoret på det efterfølgende straffespark – En noget hård medfart for gæsterne i denne situation, men faktum er 2-0 til Brøndby og Ejby en mand i undertal.

Og mens Ejby er i undertal udnytter hjemmeholdet situationen til at bringe sig afgørende i front med 3-0.

Men Ejby giver ikke så let op, og presser voldsomt på og satser mere og mere i halvlegens sidste halvdel.
Og med 15 minutter igen på uret giver det endelig bonus for Ejby-holdet, der reducere til 1-3.
Blot 5 minutter senere kommer yderligere en reducering fra gæsterne til 2-3, hvilket gav anledning til en del nervøsitet og usikkerhed i Brøndby-holdets bagkæde.

Ifølge Morten ‘Ytte’ Olsen skulle en mindre genialitet, fra bænkens side, dog få afgørende betydning for kampens endelige udfald: Marco Ilsø (som Morten Ytte, også tidl. Køge BK) kommer ind og afgør det hele. Først scorer Daniel Kromann til 4-2, og herefter gør Marco Ilsø det hele færdigt med to hurtige scoringer til slutfacit 6-2.

“For mit eget vedkommende var det dejligt at komme i gang igen. Efter at have været uden kamp i benene siden september måned, var det dejligt at spille kamp igen. En lyskenskaden har drillet siden august måned sidste år. Nu skal der bare bygges en god grundform op, og så skal vi kigge fremad. Jeg spillede de sidste 20 minutter i dag, uden dog at vise det store. Men det vigtigste for mig var dog at få nogle minutter i benene og kom i kamp igen”, udtaler Morten ‘Ytte’ Olsen til Lokalbold.dk efter søndagens hjemmesejr med hans nye klub Brøndby IF.

Brøndby IF indtager netop nu med 25 point 5. pladsen i serie 1, men blot et enkelt point fra Køge BK og Holbæk (det deler 3. pladsen med hver 26 point). Således kan Påskens program, hvor der er to kampe, med lidt held og dygtighed sende Brøndby IF op på rækkens 3. Plads.

 

 

Related Articles

Add Comment