Brøndby fortsat konkurstruet

Category: Klubber 32 0

Brøndby IF’s professionelle fremtid er fortsat truet. Lønningerne hænger i en ultratynd tråd, og får spillerne og de ansatte ikke løn torsdag, så kan klubben erklæres konkurs.

Efter at par ugers forhandlinger er der endnu ikke fundet en løsning på det økonomiske mellemværende mellem Brøndby IF og Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag.

Det skyldes, at man stadig både er uenige om, hvor meget Spillerforeningen reelt skal have af fodboldklubben, ligesom parterne endnu ikke har fundet en løsning på, hvordan pengene skal falde.

Det fortæller klubbens næstformand Benny Winther til Morgenavisen Jyllands-Posten.
Han siger, at Spillerforeningen kun vil acceptere en længere afdragsordning, hvis man får sikkerhed for tilgodehavendet i form af pant i Brøndby Stadion.

Problemet er, at Nordea, der har et større millionbeløb til gode i Brøndby, allerede har pant i stadion, og derfor er det også vigtigt at få bankens accept til den løsning.

“Hvis det ender med at blive et ultimativt krav fra Spillerforeningen, er det ikke os selv, der beslutter det. Så det er slet ikke givet, at vi undgår at gå konkurs”, siger Benny Winther.

Næstformanden fortæller desuden, at Brøndby forsøger at få reduceret Spillerforeningens krav i sagen.

Forhandlingerne mellem Brøndby og Spillerforeningen går ind i en kritisk fase, for klubben skal senest ved månedens udgang have en løsning klar. Ellers vil Nordea ikke garantere for lønnen, og så kan klubben begæres konkurs.

 

Kilde: sporten.tv2.dk

Related Articles

Add Comment