Brøndby glemte dommeren

Category: De Bizarre Historier, Dommer, Senior - Elite 12 0

To af Brøndbys trænere måtte lege linjedomere, fordi klubben havde glemt at bestille dommere til sommerens  sidste træningskamp.

Spillere og pressefolk undrede sig, da Brøndbys målmandstræner, Jan Hoffmann, og den fysiske træner Aron Thode hver tog et linjedommerflag og stillede sig op på sidelinjerne for at agere linjedommere til søndagens træningskamp mod Flota Swinoujscie.

I det 22. minut ankom Årets Dommer 2012, Kenn Hansen, så pludselig og lod sig skifte ind i stedet for David Vang Andersen, der indtil da havde styret kampen. Forklaringen er, at Brøndby gangske enkelt havde glemt at bestille dommertrio til kampen.

“Jeg sad oppe i mit sommerhus i Nordsjælland og havde gæster på besøg og sad klar med hummerhaler, da de ringer fra Brøndby og siger, at de spiller træningskamp om en halv time. Jeg siger, at jeg kan være der kvart over fem og smider så grillhandsken og kører af sted efter at have ringet til to af mine linjedommerkollegaer. De skynder sig lige så meget som mig, og så kommer vi der et stykke inde i 1. halvleg”, fortæller Kenn Hansen grinende til ifølge BT, mens han er på vej tilbage til gæster og grillrester i sommerhuset.

Brøndby vandt iøvrigt kampen 2-0 på to straffesparksmål af Simon Makienok.

 

Kilde: Bt.dk

Related Articles

Add Comment