Brøndby har forlænget med deres anfører

Category: Ungdom - Elite 8 0

Brøndby har i disse uger travlt med at forlænge kontrakterne på klubbens store talenter.

For et par uger siden blev U/19-kaptajnen Svenn Crone belønnet med en ny kontrakt, i går skrev førsteholdets back-talent Frederik Holst under på en ny aftale og i dag er turen så kommet til Emil Welcher, der er anfører på klubbens U/17-hold.

Den tidligere Herfølge spiller Emil Welcher har således skrevet under på en kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2016. U/17-træner John Ranum glæder sig over aftalen.

“Emil er lavet af det rette stof. Der er tale om en 100 % dedikeret fyr, der giver alt for sig selv og for holdet. Han er en ledertype, som vi alle kan være stolte af i Brøndby IF, for han passer perfekt ind i klubbens ånd”, fortæller U17-cheftræner John Ranum, som har udnævnt den centrale midtbanespiller til anfører på holdet.

“Han er en klog 6’er, der binder forsvaret og midtbanen sammen. Dernæst er han meget verbal og opmærksom, så han udfylder sin rolle som anfører til punkt og prikke. Emil skal bygge noget fysik på, være mere konsekvent i duellerne og have mere mod i fremadrettede spil, men det skal nok komme, for han er inde i en god udvikling. Vi glæder os i hvert fald over, at vi kan fortsætte samarbejdet”, siger John Ranum til brondby.com.

Emil Welcher fik tidligere på året debut i rødt og hvidt, da han spillede sin første kamp for det danske U/17-landshold.

Related Articles

Add Comment