Brøndby har forlænget med deres anfører

Brøndby har i disse uger travlt med at forlænge kontrakterne på klubbens store talenter.

For et par uger siden blev U/19-kaptajnen Svenn Crone belønnet med en ny kontrakt, i går skrev førsteholdets back-talent Frederik Holst under på en ny aftale og i dag er turen så kommet til Emil Welcher, der er anfører på klubbens U/17-hold.

Den tidligere Herfølge spiller Emil Welcher har således skrevet under på en kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2016. U/17-træner John Ranum glæder sig over aftalen.

“Emil er lavet af det rette stof. Der er tale om en 100 % dedikeret fyr, der giver alt for sig selv og for holdet. Han er en ledertype, som vi alle kan være stolte af i Brøndby IF, for han passer perfekt ind i klubbens ånd”, fortæller U17-cheftræner John Ranum, som har udnævnt den centrale midtbanespiller til anfører på holdet.

“Han er en klog 6’er, der binder forsvaret og midtbanen sammen. Dernæst er han meget verbal og opmærksom, så han udfylder sin rolle som anfører til punkt og prikke. Emil skal bygge noget fysik på, være mere konsekvent i duellerne og have mere mod i fremadrettede spil, men det skal nok komme, for han er inde i en god udvikling. Vi glæder os i hvert fald over, at vi kan fortsætte samarbejdet”, siger John Ranum til brondby.com.

Emil Welcher fik tidligere på året debut i rødt og hvidt, da han spillede sin første kamp for det danske U/17-landshold.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier