Brøndby henter Faxe ind i trænerteamet

Category: Senior - Elite, Træner 2 0

John “Faxe” Jensen skal hjælpe Brøndbytræner Auri Skarbalius med at få klubben væk fra bundplaceringen i Superligaen.

Klubben på den storkøbenhavnske vestegn oplyser på sin hjemmeside, at man har tilknyttet John “Faxe” Jensen i en konsulentrolle omkring trænerteamet.

“Auri Skarbalius og Bent Christensen fortsætter i deres nuværende roller som chef- og assistenttræner, mens John får en konsulentrolle, hvor han med friske øjne skal komme med input, gejst og ny energi til den sportslige sektor”, siger sportschef Ole Bjur til Brøndbys hjemmeside.

Og den tidligere Brøndby-spiller og -træner er glad for at kunne få lov til at hjælpe klubben i en svær situation.

“Med alt det klubben har givet mig gennem årene, så er det klart, at jeg gerne vil bidrage med alt, jeg kan, for at få vendt den seneste tids udvikling”, siger John “Faxe” Jensen til klubbens hjemmeside.

“Det er vigtigt for mig at pointere, at uden fuld accept fra Auri og Bent ville jeg aldrig træde ind i den rolle, jeg har fået”, siger han.

 

John “Faxe” Jensen spillede selv for Brøndby frem til 1988 og senere også fra 1990-92. Han vendte tilbage til klubben i 2002, hvorefter han i fire sæsoner var assistent for Michael Laudrup.

Derudover har han samlet trænererfaring i Herfølge, med hvem han vandt det danske mesterskab i 2000, samt i Getafe og Blackburn, hvor han har været assistent. Desuden førte han som cheftræner Randers FC frem til en femteplads i 2009.

John “Faxe” Jensen har første arbejdsdag på mandag.

Related Articles

Add Comment