Brøndby kan tangerer kedelig Superliga-rekord

Category: Klubber, Senior - Elite 2 0

Brøndby spillede for femte gang i træk uafgjort i Superligaen, hvilket er klubrekord – men i kommende weekend kan en 20 år gammel Superliga-rekord blive tangeret.

 

Brøndby har ikke tabt i de seneste fem kampe, hvilket altid vil være positivt. Men når ingen af kampene er vundet, flytter det ikke det helt store, hvilket stillingen i Superligaen da også afslører.

Da Brøndby søndag spillede 2-2 ude mod FC Midtjylland og dermed ramte den femte uafgjorte kamp i træk, var det på samme tid en klubrekord.
Hvis Brøndby fortsætter stimen og ender med et uafgjort resultat i weekendens udekamp mod Randers FC, så stimen vokser til seks, vil det være en tangering af en 20 år gammel Superliga-rekord.

En rekord som indehaves af FC København, der tilbage i 1992, hvor FC København som nystiftet klub for første gang var i Superligaen. Her havde FCK i starten af sæsonen svært ved at finde opskriften på sejr.

Brøndby glæder sig i en svær tid over hvert point, der bliver samlet sammen, og indtil videre er det da også kun blevet til en enkelt sejr i sæsonen.

 

Kilde: Tipsbladet.dk

Related Articles

Add Comment