Brøndby sælger Makienok til rigmand

Category: Senior - Elite 18 0

Den økonomisk trængte situation i Brøndby, har nu fået klubben på vestegnen til at ty til metoder man ellers normalt kun ser i Sydamerika. Den tidligere HB Køge spiller Simon Makienok rygtes solgt til rigmand for 5 millioner kroner.

Brøndbys økonomisk trængte situation skulle ifølge Ekstra Bladet have fået klubben til at sælge Simon Makienok til rigmanden Thomas Rasmussen. Den slunkne pengekasse skulle på den måde være blevet tilføjet fem milioner kroner.

Den specielle aftale, som hidtil mest er kendt fra spillere i Sydamerika, indebærer, at Brøndby fortsat betaler Makienoks løn, mens det reelt er Thomas Rasmussen, der har tjent sine mange penge i telemarketingsbranchen, der ejer angriberen. Dermed er det rigmanden, der kan se frem til en økonomisk gevinst, hvis Makienok en gang i fremtiden bliver solgt for mere end netop fem milioner.

Brøndbys sportschef, Ole Bjur, har ikke villet udtale sig om sagen, som han klassificerer som ‘interne forhold’.

Makienok er med fire mål Brøndbys topscorer i denne sæson, og med sine blot 21 år kan angriberen forsat nå at udvikle sig yderligere. Men et videresalg kommer ikke Brøndby til gode, hvis man altså skal tro Ekstra Bladets oplysninger, men udelukkende Thomas Rasmussen.

 

Kilde: Tipsbladet.dk 

 

Related Articles

Add Comment