Brøndbys overlevelse hænger på Spillerforeningen

Category: Klubber 2 0

Spillerforeningen kan ifølge Brøndby-direktør Tommy Håkansson køre klubben på den storkøbenhavnske vestegn i sænk.

På vegne af flere tidligere Brøndby-spillere gør Spillerforeningen i øjeblikket krav på et beløb på omkring 25 millioner kroner for manglende indbetaling af ferie- og pensionspenge, hvilket truer klubbens eksistens. Det kan man læse på dr.dk

“Det er et ultimativt krav, at der skal laves en aftale med Spillerforeningen for at komme videre”, fastslår Håkansson, efter at han fredag eftermiddag har forhandlet en lønomstrukturering på plads med klubbens spillere.

På grund Brøndbys likviditetsproblemer har spillere og øvrige medarbejdere accepteret at afgive 75 procent af lønnen i januar og i stedet få udbetalt 175 procent af april-lønnen, når klubben er kommet til penge efter en planlagt aktieemission.

Brøndby-direktøren mener, at klubbens spillere med fredagens aftale har taget et ansvar for, at Brøndby kan overleve, og han håber, at Spillerforeningens direktør Mads Øland er indstillet på det samme.

“Når spillerne tager et ansvar i hele denne klub, og de går ind bag en aftale med os, så vil det klæde Spillerforeningen at bakke sine spillere op og få lavet en aftale, der er spiselig for alle parter”, siger Tommy Håkansson ifølge dr.dk

 

Related Articles

Add Comment