BSV kolaps redder Taastrup FC i Danmarksserien

Category: Nyheder, Senior - Elite, top nyheder 52

taastrupfc800‘Den enes død er den andens brød’, siger det ældgamle ordsprog – Og dette kan meget vel anvendes efter at Boldklubben Søllerød-Vedbæk, på baggrund af økonomiske problemer, har måtte opgive at køre klubben videre. BSV opløses, og Taastrup FC (der ellers var rykket ned) forbliver efterfølgende i Danmarksserien.

Onsdag den 6. juli blev det på en ekstraordinær generalforsamling i Boldklubben Søllerød-Vedbæk besluttet at opløse foreningen på grund af dårlig økonomi. Samtidig er der blevet oprettet en ny klub: BSV af 2016.
Den nye klub kan dog ikke overtage Boldklubben Søllerød-Vedbæks indplacering i Danmarksserien.

Dermed beholder Taastrup FC pladsen i Danmarksserien i den kommende sæson, selvom holdet i den netop afsluttede sæson rykkede ned i Sjællandsserien.

 

Også uventet gaver til FC Lejre, Høng BK og Ishøj BK:
Opløsningen af Boldklubben Søllerød-Vedbæk får også konsekvenser for de lokale rækker under DBU Sjælland. DBU Sjælland har ligeledes vedtaget at reducere nedrykningen for det bedst placeret nedrykkede hold fra Sjællandsserien til Serie 2.

Det betyder, at FC Lejre forbliver i Sjællandserien, og at Høng BK og Ishøj BK bevarer deres plads i henholdsvis Serie 1 og Serie 2.

 

 

 

Related Articles