BSV’s nye tilværelse i 2. division vest

Category: Senior - Elite 1 0

Op til sæsonstart vidste kun B1908 og Rishøj, at det ikke ville blive dem der skulle en tur i Vest rækken. DBU’s regler siger holdene fra foregående sæson der var i vest, er fredet i 2 sæsoner. Allerede før lodtrækningen vidste man kun et hold ville ende i vest denne sæson. Da der blev trukket lod, blev det den nordsjællandske klub Søllerød-Vedbæk.

 

Søllerød-Vedbæk sagde farvel til træner og tidligere landsholdsspiller Martin Laursen i sidste kamp i sidste sæson. Så det nye trænerpar Claus Larsen og Erdinc Iljasovski har indtil videre fået en masse udfordringer. Ikke nok med at få turene til Fyn eller Jylland til at hænge sammen, men også holde på profilspillerne og hente nye til.

Men det er ikke uvant for klubben, at havne i vest rækken. Dette gjorde klubben tilbage i sæsonen 2006/2007. Her blev det til en sæson med kun 6 sejre, 2 uafgjorte og hele 18 nederlag. Dette ville have betydet at BSV ville ende i Danmarksserien, men efter der lå for lidt hold i vest og øst gik op med få BSV i øst igen -vendte holdet tilbage til øst rækken sæsonen efter.

Den tidligere Vanløse spiller Denni Patschinksy blev hentet i sidste sæsons halvsæson. Men Denni har valgt at indstille karrieren. Dog har klubben fået hentet den meget talentfulde angriber Mads Thomsen fra FC Nordsjælland. Mads er pt delt topscorer med 8 mål i 2. division vest.

Klubben spillede så sent som i går hjemmekamp mod Otterup fra Fyn på Rundforbi stadion. Søllerød-Vedbæk var foran hele 2 gange, men måtte gå fra banen som taber i en 3-4 kamp.

Dog ligger klubben i den bedre halvdel i tabellen med 3 sejre, 2 uafgjorte og kun 2 tabte for 7 kampe og dermed en fornuftig 6. plads i vest rækken.

Ambitioner i klubben er store. Der trænes 4 gange om ugen og kamp i weekenden vidner om det seriøst i BSV. Klubben er også gået videre til 3. runde af DBU Pokalen. Her møder de Vanløse der rykkede ned sidste sæson fra 2. division. Kampen afvikles enten i slutningen af september eller starten af oktober måned.

Næste kamp for den nordsjællandske klub er udebane mod rækkens tophold Aarhus Fremad.

Related Articles

Add Comment