Bunden er nået hos HB Køge. Møller Nielsen gjort til syndebuk

Category: Senior - Elite 2 0

Mandag aften ramte HB Køge bunden af Betsafe-liga’en efter en syngende lussing på hele 0-5 fra nedrykker-kolegaerne Lyngby. Fiaskoen er total, og blot en time efter slutfløjtet blev Tommy Møller Nielsen gjort til syndebuk for klubbens status.

 

Lyngbys unge Uffe Beck åbnede scoringen på SEAS NVE Park efter blot et kvarters spil i første halvleg. Herefter holdt HB Køge nogenlunde stand et stykke ind i 2. halvleg, men så gik det til gengæld også stærkt. Hele 0-5 viste måltavlen ved slutfløjt. Sidste mål må vel betegnes som et sandt målmandsdrop af Morten H. Jensen.

Tommy Møller fyret
Blot en time efter at et HB Køge hold totalt blottet for selvtillid og tro på egne evner forlod banen, så valgte klubbens ledelse at gøre Cheftræner Tommy Møller Nielsen til syndebuk for de manglende point på kontoen. Inden han satte sig i bilen, for at køre den lange tur til fyns land, så fik han beskeden om at han nok ikke behøver denne køretur mere, da han ikke længere skal stå i spidsen for HB Køges seniorer. Tommy Møller Nielsen blev, med andre ord, fritstillet fra sin kontrakt med øjebliklig virkning.
Assistent-træner Per Frandsen overtager ledelsen af holdet med øjebliklig virkning.

 

Hvad mener Du?
Lokalbold.dk vil torsdag aften følge op med en mere dybdegående artikel herom, hvori vores egen redaktørs mening nok også vil skinne igennem – Men hvad syntes Du?
Er det rigtigt at placere ansvaret for holdets aktuelle mangler hos træneren?
Eller er det HB Køges indkøbspolitik, eller mangel på samme, den har været gal med?
Kan den sportslige ledelse helt fritages for ansvar?
Er truppen rutineret/god nok?
Har Tommy Møller Nielsens arbejdsbetingelser været gode nok?

Giv dit besyv med i en kommentar til dette indlæg, og måske bruger vi det i vores artikel torsdag. Hold venligst tonen saglig, tak.

Related Articles

Add Comment