Cirkus Carlsen med Årets WebTV mål (WebTV)

Category: Alt det andet (Diverse), Om Lokalbold, Senior - Bredde, VIDEO 19 0

Alle går vi rundt i disse dage med forventningens glæde til opstarten på seriebolden i kommende weekend. Næsten som hos  børn, der glæder sig til Juleaften, er ventetiden ulidelig og føles lang. Men indtil det atter går løs, kan man da med en vis portion fryd i sindet se de tre bedste WebTV mål fra 2011. En kåring som Lokalbold.dk’s brugere selv har stået for.

 

I det tidlige forår kørte vi, her på Lokalbold, en afstemnings-serie hvor vi skulle have kåret årets bedste WebTV mål fra 2011. Hele 24 kandidater til titlen var lignet op. Først i to semifinale-heat, hvori der var 12 kandidater i hver. Herfra gik 3 kandidater fra hver semifinale i finalen, der altså bestod af 6 kandidater.

Stemmerne herfra er for længst gjort op, men først nu (en hel del forsinket) er vi klar med det officielle resultat heraf. Så mens vi venter på den nye sæson skal tage sin begyndelse i weekenden, så kan vi tilbyde Jer at bruge små 2 minutter på at se de  tre absolut bedste WebTV mål fra 2011 – I hvert fald ifølge Lokalbold.dk’s brugere.

Og mon ikke klippene kan vække en smule glæde i klubberne: Skensved IF, Ejby Fodbold og Endeslev-Vråby IF?

God fornøjelse med: Årets WebTV mål 2011: Afgørelsen …  – Se klippet her >>>

Related Articles

Add Comment