Dana Cup dommer overfaldet af spillerne

Category: De Bizarre Historier, Dommer, Ungdom - Diverse 11 0

Under Dana Cup i Hjørring gik tre spillere fra Ecuador fuldstændigt amok og overfaldt kampens hollandske dommer.

Tab og vind med samme sind, lyder det ofte flot i sportens verden.
Sådan gik det dog ikke ved en kamp under Dana Cup i Hjørring sent fredag aften.Her blev en hollandsk dommer nemlig i forbindelse med en kamp overfaldet af spillere og ledere fra et juniorhold fra Ecuador.

Det gik så voldsomt til, at banevagten ved kampen valgte at tilkalde Nordjyllands Politi. Det oplyser Nordjyske Medier.

“Vi fik en anmeldelse om at en dommer var blevet overfaldet med adskillige knytnæveslag i forbindelse med en kamp mellem et norsk og et ecuadoriansk hold”, fortæller vagtchef Peter Redder, Nordjyllands Politi.

Spillere og ledere fra det ecuadorianske hold var øjensynligt så utilfredse med dommerens præstation, at de gik over til håndgribeligheder, og det udviklede sig til et slagsmål med flere deltagere.

Ud fra afhøringer af vidner, spillere og ledere nåede betjentene på stedet frem til, at tre personer – to ledere på henholdsvis 49 og 35 år samt en spiller på 16 – fra det ecuadorianske hold – fik en straksbøde på 1.000 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

“Patruljen på stedet overvejede at anholde de tre for volden, så der blev tale om en egentlig straffesag, men den hollandske dommer var ikke meget for at gøre en stor sag ud af det, og derfor blev beslutningen at give en straksbøde, som man kan, når der er tale om udlændinge, der laver den slags“, forklarer Peter Redder.

 

Kilde: ekstrabladet.dk

Related Articles

Add Comment