Dana Cup dommer overfaldet af spillerne

Under Dana Cup i Hjørring gik tre spillere fra Ecuador fuldstændigt amok og overfaldt kampens hollandske dommer.

Tab og vind med samme sind, lyder det ofte flot i sportens verden.
Sådan gik det dog ikke ved en kamp under Dana Cup i Hjørring sent fredag aften.Her blev en hollandsk dommer nemlig i forbindelse med en kamp overfaldet af spillere og ledere fra et juniorhold fra Ecuador.

Det gik så voldsomt til, at banevagten ved kampen valgte at tilkalde Nordjyllands Politi. Det oplyser Nordjyske Medier.

“Vi fik en anmeldelse om at en dommer var blevet overfaldet med adskillige knytnæveslag i forbindelse med en kamp mellem et norsk og et ecuadoriansk hold”, fortæller vagtchef Peter Redder, Nordjyllands Politi.

Spillere og ledere fra det ecuadorianske hold var øjensynligt så utilfredse med dommerens præstation, at de gik over til håndgribeligheder, og det udviklede sig til et slagsmål med flere deltagere.

Ud fra afhøringer af vidner, spillere og ledere nåede betjentene på stedet frem til, at tre personer – to ledere på henholdsvis 49 og 35 år samt en spiller på 16 – fra det ecuadorianske hold – fik en straksbøde på 1.000 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

“Patruljen på stedet overvejede at anholde de tre for volden, så der blev tale om en egentlig straffesag, men den hollandske dommer var ikke meget for at gøre en stor sag ud af det, og derfor blev beslutningen at give en straksbøde, som man kan, når der er tale om udlændinge, der laver den slags“, forklarer Peter Redder.

 

Kilde: ekstrabladet.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier