DBU fratager HB Køge A-licens

Category: Klubber, Ungdom - Elite 91 0

hbkoge400HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens.

“Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på til Kalundborg, som er det område vi dækker med vores netværksklubber. Talenterne herfra er jeg bekymret for”, siger HB Køge-formand Henrik N. Andersen ifølge Bold.dk

“Nu er der ikke rigtig noget tilbud til de talenter, med mindre de skal ind til København. Det ærgrer mig helt vildt, og det er en kæmpestor mavepuster med alle de ressourcer vi har brugt på talentarbejdet”.

“Vi har brugt millioner af kroner på det her, så at vi skal i kategori med Næsby og Næstved, uden at genere dem, det forstår jeg slet ikke. Vi har ingen begrundelse fået, og jeg har ingen anelse om det hvorfor vi rykkes ned”.

“Det bliver ikke sådan at vi sætter os ned og drejer rundt på en tallerken, fordi vi er skuffede og sure. Vi forstår det bare ikke helt”, afslutter HB Køge formand Henrik N. Andersen.

Selvom HB Køge kun har B-licens har klubben dog fået et wild card til deltagelse i U17-ligaen.

 

 

Related Articles

Add Comment