DBU’s Fodboldskole kommer til Strøby

Fra og med på mandag den 29. juli og en uge frem vil der være stor aktivitet på boldbanerne ved Strøbyhallen, når Dansk Boldspil Union og AIK 65 Strøby afholder en af DBU’s mere end 200 fodboldskoler.

Skoleleder Johnny Thorsen, der sidder med den overordnede planlægning af Fodboldskolen hos AIK 65 Strøby, har sammen med DBU samlet et sandt ‘Dream Team’ af trænere, trænerassistenter og trænerledere.

“Jeg startede allerede efter nytår med, at skrive en liste over de personer som jeg følte kunne være med til at løfte niveuet på fodboldskolen i Strøby. Det gælder også om, at finde personer man svinger med”, udtaler Johnny Thorsen til klubbens egen hjemmeside.

 

Foto fra DBU Fodboldskole 2011 i Strøby

Lille fremgang i deltagerantal
I 2012 udgaven af DBU’s Fodboldskole hos AIK 65 Strøby, er der tilmeldt 64 børn i alderen fra 8 til 13 år, heraf er de 10 piger. Dette er en fremgang på 16 deltagere i forhold til sidste år, oplyser skolelederen.

Årets tema er naturligvis træn som EM-spillerne, selv om EM for længst er overstået. Til gengæld vil der også blive lagt lidt OL ind på sjov-dagen om fredagen.

 

Dutten’s madmor sørger for korrekt ernæring
“Uden mad og drikke duer helten ikke”, vi har lige oplevet under ‘Tour De France’, at de forskellige cykelhold har deres egen rullende køkkener med. Derfor er man i Strøby også glade for at ligge fortæringen i Inge’s (fra “Cafe-dutten”) favn, sammen med hendes trofaste hjælpere.

“Vi har lige som tidligere år sendt et tilbud ud til de 64 deltagere, hvor der er mulighed for at tilmelde sig på en spiseordning som bl.a. indebar at deltagerne kan få fyldt deres “motorer” op inden der fløjtes op til første trænings-pas”, fortæller Johnny Thorsen.

 

Træning, oplevelser og gaver

Foto fra DBU Fodboldskole 2011 i Strøby

Som sagt starter fodboldskolen i Strøby fra mandag morgen kl. 09:00, og der trænes hver dag frem til kl. 15:00, og når deltagerne går hjem fredag så er det med en masse teknik i rygsækken som kan blive brugt i den kommende sæson 2012-2013.
Ud over en masse teknisk træning så får deltagerne også en bold, en drikkedunk, et landsholdsæt, frugt og mælk hver dag, samt diverse gaver fra DBU’s sponsorer.

Johnny Thorsen oplyser at man desværre har, måtte udskifte den tidligere semi-professionelle fodboldspiller Franky De Mill ud med Anders Broløs Christensen.
Anders kommer med en børnetræner uddannelse fra Manchester United’s fodboldakademi.

“Franky De Mill har gjort det godt de seneste to fodboldskoler, og vi håber naturligvis at han er tilbage på holdet i 2013”, afslutter Johnny Thorsen, der ser frem til en begivenhedsrig uge, sammen med de mange børn fra nær og fjern, på banerne ved Strøbyhallen i uge 31.

 

Relateret Links:

Billeder fra DBU Fodboldskole 2011 hos AIK 65 Strøby Fodbold

WebTV fra  DBU Fodboldskole 2010 hos AIK 65 Strøby Fodbold

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Det kan godt være at det er nemt at holde med de store hold i de største ligaer, men helt ærligt – er det dem, du tager på stadion for at se hver uge, når du selv bor i provinsen?

3 tips til hurtigere restitution

3 tips til hurtigere restitution

Ved du, hvordan du får friske muskler igen efter en god omgang fodboldtræning? Du ved nok, at det er restitution, der skal til. Det vil altså sige, at musklerne skal have tid og ro til at hvile, så de kan genopbygge sig. Ved du så også, hvordan du får restitutionen til at gå lidt hurtigere?

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Konditionstræning er nødvendigt, når du spiller fodbold

Det er fedt at spille fodbold. Der er noget helt specielt over at kunne føre bolden op ad banen i samlet flok som et hold og spille sig til en sejr. Det kan dog også være en hård omgang at skulle spille en hel fodboldkamp. Du skal nemlig ikke bare kunne sparke til en bold.

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier