Debutant matchvinder i Ejby

Nytilkomne Malte Pedersen blev matchvinder i serie 2 sæsonpremieren for Ejby IF Fodbold, der på hjemmebane havde besøg af nedrykkerne fra Karlslunde IF.

 

Malte Pedersen, der oprindeligt kommer fra Karise, og som også har været et smut forbi Rishøj, er ny mand på Ejby’s holdkort i denne sæson – Og en mand som cheftræner Ole Pedersen tror at Ejby kan få stor glæde af i løbet af sæsonen.

“Malte skal lige vende sig til at spille vores spil, der er anderledes en den slags fodbold han har været vandt til hos Karise. Men når den tilvendning er sket, så ser jeg et stort pointiale i Malte, der både er teknisks dygtig og hurtig – Ham kan vi få stor glæde af”, sagde Ole Pedersen til vores udsendte rapporter umiddelbart efter opgøret mod Karlslunde.

Malte Pedersen selv undlod da heller ikke, at give små smagsprøver på hans kvaliteter. Flere gode opspil blev startet fra venstrekanten, hvor Malte var placeret i denne kamp, og foran mål udviste han også farlighed.

Midtvejs i 2. halvleg var det da også Malte Pedersen, der på uregelmenteret vis blev nedlagt i det kriminelle felt, og dermed sikrede hjemmeholdet straffespark.
Og da der var en smule tvivl om hvem, der skulle eksekverer, så tog debutanten sagen i egen hånd, og sendte bolden sikkert i mål til venstre for Kalslundes målmand.

Dette blev kampens eneste scoring, og dermed blev debutanten Malte Pedersen matchvinder for Ejby IF Fodbold, der lagde fint fra land i den nye sæson med en sejr og tre point mod nedrykkerne fra serie 1: Karlslunde, der iøvrigt mødte med ny cheftræner – Det tidligere Brøndbyikon: Allan Ravn.

Malte Pedersen selv var fint tilfreds med sin debut i hans nye klub, og efter kampen lovede han at dagens scoring ikke bliver den sidste fra hans side i denne sæson.

 

Se WebTV klip fra kampen på nedenstående link:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-ejby-if-fodbold-karlslunde-if-serie-2

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier