Debutant matchvinder i Ejby

Category: Senior - Bredde, VIDEO 9 0

Nytilkomne Malte Pedersen blev matchvinder i serie 2 sæsonpremieren for Ejby IF Fodbold, der på hjemmebane havde besøg af nedrykkerne fra Karlslunde IF.

 

Malte Pedersen, der oprindeligt kommer fra Karise, og som også har været et smut forbi Rishøj, er ny mand på Ejby’s holdkort i denne sæson – Og en mand som cheftræner Ole Pedersen tror at Ejby kan få stor glæde af i løbet af sæsonen.

“Malte skal lige vende sig til at spille vores spil, der er anderledes en den slags fodbold han har været vandt til hos Karise. Men når den tilvendning er sket, så ser jeg et stort pointiale i Malte, der både er teknisks dygtig og hurtig – Ham kan vi få stor glæde af”, sagde Ole Pedersen til vores udsendte rapporter umiddelbart efter opgøret mod Karlslunde.

Malte Pedersen selv undlod da heller ikke, at give små smagsprøver på hans kvaliteter. Flere gode opspil blev startet fra venstrekanten, hvor Malte var placeret i denne kamp, og foran mål udviste han også farlighed.

Midtvejs i 2. halvleg var det da også Malte Pedersen, der på uregelmenteret vis blev nedlagt i det kriminelle felt, og dermed sikrede hjemmeholdet straffespark.
Og da der var en smule tvivl om hvem, der skulle eksekverer, så tog debutanten sagen i egen hånd, og sendte bolden sikkert i mål til venstre for Kalslundes målmand.

Dette blev kampens eneste scoring, og dermed blev debutanten Malte Pedersen matchvinder for Ejby IF Fodbold, der lagde fint fra land i den nye sæson med en sejr og tre point mod nedrykkerne fra serie 1: Karlslunde, der iøvrigt mødte med ny cheftræner – Det tidligere Brøndbyikon: Allan Ravn.

Malte Pedersen selv var fint tilfreds med sin debut i hans nye klub, og efter kampen lovede han at dagens scoring ikke bliver den sidste fra hans side i denne sæson.

 

Se WebTV klip fra kampen på nedenstående link:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-ejby-if-fodbold-karlslunde-if-serie-2

 

Related Articles

Add Comment