Den tidl. formand vender tilbage i Rishøj

Category: Klubber 2 0

På februars generalforsamling i Rishøj Boldklub var der comeback til tidl. formand Jens Rasmussen, der nu atter påtager sig formandsposten.

 

På årsmødet skete et par udskiftninger i bestyrelsen. Den tidligere mangeårige formand Jens Rasmussen genindtrådte på formandsposten hvor han afløser René Unger, og på kassererposten blev Steen Pedersen nyvalgt for en 2-årig periode som afløser for Pia Folkmann.

Jens Rasmussen er altså, efter et års pause, tilbage på posten som formand for 2. Divisionsklubben.

“Efter 12 år i bestyrelsen var det faktisk godt med et pusterum, hvor jeg fik god tid til at få etableret nyt firma og se det hele sådan lidt fra sidelinjen. Men har man én gang været inden for denne verden, trækker det altså i en for at vende tilbage igen når man har været væk et stykke tid. Energien er tilbage og jeg mener at jeg fortsat har en del at byde ind med”, siger Jens Rasmussen der også har en masse fremtidsplaner for klubben.

“Det kører jo rigtigt fornuftigt sportsligt, så nu skal vi have gearet organisationen så den også følger med. Vi skal have nedsat nogle udvalg som skal arbejde parallelt med bestyrelsen. Udvalgene er lige p.t. på tegnebrædtet. Bl.a. et eliteudvalg, som skal bestå af en række erhvervsfolk der brænder for klubben og som kan “fodre” bestyrelsen med idéer til hvordan man skaber bedre rammer – både fysisk som økonomisk – for klubbens virke”, siger Jens Rasmussen til Lørdagsavisen.dk

 

Related Articles

Add Comment