Dennis Schmidt: Ikke stor forskel på os og Skive

Category: Senior - Elite 2 0

Skive har slået et hul ned til Rishøj i toppen af 2. division Vest på syv point. Rishøj-anfører Dennis Schmidt mener ikke, at forskellen på de to hold er så stor, som tabellen indikerer.

Topkampen i 2. division Vest har denne sæson stået mellem nedrykkerne fra Skive og sydsjællandske Rishøj. Skive vandt det indbyrdes opgør 2-1 for et par uger siden og har slået et hul ned til forfølgerne på syv point.

Rishøj-anfører Dennis Schmidt vedkender, at der er forskel på de to klubbers setup. Men holdene er der ikke den store forskel imellem, mener han.

“Skive har været rigtig dygtige i år, og de træner jo også noget mere, end vi gør. Deres koncept og det, de har i klubben, er større end det, vi har. Når andre hold har været i Rishøj, sviner de forholdene til, og et eller andet sted forstår man dem godt, for det er meget primitive forhold”, siger Dennis Schmidt til bold.dk og forsætter:

“Ud fra den ene kamp, vi har mødt hinanden, der var det meget lige. De har de to chancer, de scorer på, og så har de lidt tilfældigheder. Jeg synes, at vi har flere chancer, men vi er ikke lige så effektive. Og det er det, der kendetegner et tophold.”

“Så jeg synes, at det er meget lige. Men mange af de hold, vi spiller imod, de nævner blandt andet, at vi er bedre teknisk, men de er så stærkere på andre parametre, blandt andet dødbolde. Syv point er meget, men så stor niveauforskel mener jeg ikke, at der er”, siger Rishøj-anføreren.

Rishøj vil selvfølgelig gå efter førstepladsen, men umiddelbart er der større fokus på at fastholde den flotte andenplads.

“Vi spiller vores chance, men vi er også utrolig glade for den andenplads. Det ville være sjette år i træk, vi bliver bedre placeret end sæsonen før. Vores mål er at hente et par point på dem inden pausen, og så kan der ske noget til vinter. Det vigtigste, synes jeg, er, at vi får lagt afstand til tredjepladsen, så det ikke bare er et nederlag, og så er man nummer tre eller fire”, siger Dennis Schmidt.

Rishøj har 25 point efter 12 kampe, Skive har 32 point. De to hold tørner sammen igen i sæsonens fjerdesidste spillerunde den 1. juni.

Related Articles

Add Comment