Dennis Schmidt: Ikke stor forskel på os og Skive

Skive har slået et hul ned til Rishøj i toppen af 2. division Vest på syv point. Rishøj-anfører Dennis Schmidt mener ikke, at forskellen på de to hold er så stor, som tabellen indikerer.

Topkampen i 2. division Vest har denne sæson stået mellem nedrykkerne fra Skive og sydsjællandske Rishøj. Skive vandt det indbyrdes opgør 2-1 for et par uger siden og har slået et hul ned til forfølgerne på syv point.

Rishøj-anfører Dennis Schmidt vedkender, at der er forskel på de to klubbers setup. Men holdene er der ikke den store forskel imellem, mener han.

“Skive har været rigtig dygtige i år, og de træner jo også noget mere, end vi gør. Deres koncept og det, de har i klubben, er større end det, vi har. Når andre hold har været i Rishøj, sviner de forholdene til, og et eller andet sted forstår man dem godt, for det er meget primitive forhold”, siger Dennis Schmidt til bold.dk og forsætter:

“Ud fra den ene kamp, vi har mødt hinanden, der var det meget lige. De har de to chancer, de scorer på, og så har de lidt tilfældigheder. Jeg synes, at vi har flere chancer, men vi er ikke lige så effektive. Og det er det, der kendetegner et tophold.”

“Så jeg synes, at det er meget lige. Men mange af de hold, vi spiller imod, de nævner blandt andet, at vi er bedre teknisk, men de er så stærkere på andre parametre, blandt andet dødbolde. Syv point er meget, men så stor niveauforskel mener jeg ikke, at der er”, siger Rishøj-anføreren.

Rishøj vil selvfølgelig gå efter førstepladsen, men umiddelbart er der større fokus på at fastholde den flotte andenplads.

“Vi spiller vores chance, men vi er også utrolig glade for den andenplads. Det ville være sjette år i træk, vi bliver bedre placeret end sæsonen før. Vores mål er at hente et par point på dem inden pausen, og så kan der ske noget til vinter. Det vigtigste, synes jeg, er, at vi får lagt afstand til tredjepladsen, så det ikke bare er et nederlag, og så er man nummer tre eller fire”, siger Dennis Schmidt.

Rishøj har 25 point efter 12 kampe, Skive har 32 point. De to hold tørner sammen igen i sæsonens fjerdesidste spillerunde den 1. juni.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier